Ssari1903 portakalcicegii avm bile derken avmde iyi bir markada çalışırsanız memurlardan fazla kazanıyorsunuz 😊 ben yıllardır bu işi yapıyorum ve iyi ki okumamışım diyorum bi memurdan daha fazla kazandığımı gördükçe
portakalcicegii Ssari1903 avmde çalışmak benim için en son sırada olduğu için bile kelimesini kullandım. Ayrıca çok parada gözüm yok benim için önemli olan evden uzaklaşıp kafa dağıtmak.
Merro gulsenimu bende dün sordum dpktoruma nedir fiyatlar diye şuan bişey soylemem yanlış olır diyo kadın 3 saatte bi zam gelıyo herşeye yeniyıldan sonra gene tavan yapacak fiyatlar🙀
Defne2018 poncikveannesii bende babama vermiştim borcu bitsin alınır diye bu gidişle 2500 olan 19gr altın şuan oldu 14 bin napicak bilmiyorum kayınpederiminde sözü vardı bi ta e alıncak o kaldı eşim söz verdi o kaldı bu gidişle maaş 3500 ayda yetmiyo alınan ev ihtiyaçlarıan valla
poncikveannesii Defne2018 Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten ülke battı insanlar intihar ediyor ağlanacak halimize gülüyoruz
Defne2018 poncikveannesii aynen canım ne var yani herkes eşit olsa kendisi 100 milyon para alıyo bi markete gitti 1200 tuttmuş herşey uygun diyo beyefendi alsana asgari ücretle o kadar eşyayı bide
tazeannecik1 Lulikli Valla mıı iyi yapmışsın kuzu ya valla bende kara kara düşünüyorum, kenara diye 30 gr bilezik yapmıştım 1 buçuk ay yok daha şimdi 2 katına çıktı düşeceğini bilsem bozdurup düşünce bi daha yapcam 😂
izmirlitazeanne tazeannecik1 kesinlikle satmayın ihtiyaç yoksa. Altın durduğu yerde durmaz. Her zaman daha da yükselir. Her sene önceki seneye göre nerdeyse iki katı oluyor. O yüzden kesinlikle satmayın bence
tazeannecik1 izmirlitazeanne Evet altın uzun vadede güzel bir şey ama 1 buçuk ay önce yaptığım aşdın üstüne 9 bin koydu işte şeytan dürtüyor🤦🏽♀️
Berlaysgl Selin12- sorma cnm valla şirket 15 e yakın elaman çıkardı eşimde buna dahil ve napacaz die düşünüp duruyoruz😒
Selin12- tazeannecik1 canım sakin bozdurma benim eşim yanıldı bozdurup 1 haftada 15 bin TL zarar etti
Lulikli tazeannecik1 yok kuzu çok düşmez bence artık düşer ama tekrar bu zamanlara çıkar, valla ben de kredi ödemek için sattım yoksa satmazdım
tazeannecik1 Selin12- Yarayan gurbetçilere yaradı zaten adamların en kötü işte çalıştığı bi aylık maaşı burda 40 bin yapıyor 🤦🏽♀️
tazeannecik1 Selin12- Yaa işte ne olacağı belli değil eşimde şuanlık bozdurma istersen bekle diyor bakalım nasibimizde ne var 😕
kcnr tazeannecik1 hala laylaylom umrunda değil zaten çok kötü ama haktır diyorum snrada gelecek için üzülüyorum daha başkalarına sataşma derdindeler gerçekten hiçbirşey yokmuş gibi davranmaları çok sinir bozucu
Morvy tazeannecik1 mart nisan gibi almanyaya taşınıyoruz sizlerde bir yolunu bulun kaçın bu ülkeden🥲🥲🥲
Pinpirikanne Morvy en iyisi yemin ederim bnde esime diorum gdelim ama dil yok yabancı yer gurbetlik işte zor büyük cesaret…