emfa1803 29 haftalık gebeyim sağ göğsüm geçen hafta enfeksiyon oldu antibiyotık kullandim gectı sımdide korkuyorum çatlak oluşumu vesaire biraeyler olursa dıye.
Mrv1007 emfa1803 göğüslerim harita gibi 😭 eskilerden kalma çatlaklarım var yenileri eklendi mi ayırt edemiyorum ama lierac krem aldım göğüslerime de süreceğim onu
SgeceC emfa1803 göbeğime sürdüğüm badem yağını ve Hindistan cevizi yağını göğüslerimede sürdum hep. Yarın doğumum var çok şükür sıfır çatlak 🙏biraz genetiklede alakalı tabi ama bende bunlar çok fayda etti
MerveNur- emfa1803 31. Haftadayım şükür hiçbir sorunum yok sarı kantaron kullandım hep bir de duşta bebe yağı. Bu ara da vazelin başladım dalinin bebekler için olanını hem karnıma hem göğsüme sürüyorum
emfa1803 Mrv1007 şimdiden nasıl emzirecegim onun telaşındayım. İlk bebeğimde de sürekli mastit oluyordum 😢😢
SerraveAnnesii 23 haftalığım bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu ana kadar bir çatlak olmadı bakalım ilerleyen zamanda ne olacak 😂 biraz da genetikle alakalı 😊