Hilal-_19 Rukisira ben bebegime sleepy kullanıyrm pişik kremide sudocrem kullanıyorum memnunuz şimdilik
_Aysgll_ Rukisira Sleepy 2 numara aldım. 1 numarası aşırı küçük diyorlardı. 2 bile çok küçük geldi diğer bezlerin 1 numarası gibi iyi ki öyle almışım 😂 Kullanmadım ama yanlış anlaşılmasın 40+3 le bekliyoruz hala 🙈
badembid Rukisira prima premium care canım 👍🏼 1 numara ile başla çok alma sonra 2 numaraya devam edersin. Yenidoğanlar minik oluyor 2 alma sızdırır
Sabriyee _Aysgll_ benimde ilk gebeliğim hala daha bez konusunda karar veremedim. Yenidoğan a çok küçük diyorlar ama 2 numarada büyük olursa 🤦♀️
NurcanNurcan Bu durumda olan bide ben varım hazırlıklara biraz geç başladım galiba sitrese girdim Doğum çantasıyla ilgili hiç bir fikrim yok ne yapacağımı nerden başlayacağımı bilmiyorum
Hilal-_19 NurcanNurcan hastane cıkısı pijama bez alt acma örtüsü çorap vs.. Biyerden baslayın son zamanlar ne olacagı belli olmuyor
ozlmakdmr Bir sürü bez denedim molfix sleepy falann tek memnun kaldığım migrosun kendi markası olan minies diye bi bezi var onu kullandım gayette memnunum