MMmerve_ Kızlar 17ıncı haftamdayım normalde haftaya doktora gıtmrm lazım ama detaylı muhabbetı ıcın 19damı gıtsem dıye dusunuyorum sız kacıncı haftada gıttınız kacta detaylıya gırdınjz acaba?
teletabi MMmerve_ detaylı için 2-3 hafta önceden randevu almak daha iyi oluyo çünkü bulması zor olabiliyor ben 15+2 de kontrole gitmiştim 16.haftamda detaylı için arayıp randevu almıştım hastaneden 21+3 te detaylıya girdim
Semra12344 MMmerve_ ben 17. Haftamda kontrole çağırmıştı gittim 20. Haftada detaylı gel dedi o zaman gideceğim inşallah şimdi 18. Haftadayım ☺️
aygnaygn MMmerve_ teletabi teletabi Kızlar bende 16 haftalik gebeym detaylı için perinatologa mi gittiniz acaba.ozel hastaneye gidiyorm doktorum detaylı bakıyormuş 500 tl dediler ama bulunduğum ilde perinatolog yok baska ilde buldum oda 600 tl dedi siz perinatolog mu tercih ettiğiniz kendi kadn dogumcunuzumu bi kac kere daha sormuştum perinatolojiye git dediler sizinde fikrinizi almak istedim ilk gebelegm biraz bilgiszm
sheyda1991 MMmerve_ son aya kadar ayda 1 olacak şekilde aksatmayın kontrollerinizi. Detaylıyada 20-24. Haftalar arasında girmeniz gerekiyor. Ama en uygun hafta 22. Ayarlama imkanınız varsa ona göre ayarlayınız:)
MMmerve_ @“Meryem11”# teletabi anladım ben ozaman gıttıgımde soylıyım ama detaylıya gırmek zorunlumu pekı ıstemesem gırmeyebılıyorum degılmı
MMmerve_ Semra12344 1hafta var aramızda😊 ya hareketlerı hıssedıyomusunuz ben daha hıcbısey hıssedemedjm:( karnım şiş ama yokluyorum belkı bı tıkırdama olur dıye yok…
Semra12344 MMmerve_ evet cnm☺️ Ben ilk 16. Haftada hissettim kayar gibi oldu geceleri bazen çok hafif hissediyorum ama emin olamıyorum bebek mi bağırsak hareketi mi diye ☺️
sheyda1991 aygnaygn Perinatologa gitmeniz gerekir kesinlikle. Çünkü riskli gebelik uzmanı olan onlar.
MMmerve_ aygnaygn ben ıstanbulda oturuyorum vıtal hospıtala gıdıyorum 2lo teste bakırkoy uzmanlar klınıgıne yonlendırmıstı doktorum rıdvan beye 4luyede bana gelıceksın demıstı doktor. Orası dıger hastanelere gore daha uygun oluyo
teletabi aygnaygn ben radyoloji uzmanına gittim canım perinatoloji 600 dedi banada. Doktoruma danıştım riskli bir durum yok radyolog bakabilir dedi. Sizde sorun isterseniz
aygnaygn sheyda1991 tamam tesekkur ederm herkes aynj yorumu yaptı ya doktorum gitm ben yaparm derse cunku dusunnce arada fiyat farki da cok yok daha uzman birine gitmek bence de mantkli sadce 3 saat uzaklıkta ama değer
sheyda1991 aygnaygn aynen öyle. Sonradan yönlendirirse daha da fazla masraf olmuş olacak hemde zamanınız geçerse randevu bulamazsanız da sıkıntı olur
Banuka MMmerve_ 21. Haftadan önce gitmeyin doktorlar 21-22. Haftada detaylıyı öneriyor ben de 21 küsürde gitmiştim
diamond2635 MMmerve_ 19+5 te girdim ama doktorum perinatolog olduğu için her gidişimde detaylı bakıyor zaten
aygnaygn teletabi tamam tesekkur ederm bende net araştırayım normal doktorum 500 dedi baska ilde perinatolog 600 dedi imkanım olursa perinatolog tercih ederm gbi