Arzu3580 Merhaba, 8 haftalık hamileyim. Hiçbişey yiyesim gelmiyor, canım cips çekiyor sadece, o da zararlı diye durduruyorum kendimi. Paketi aldım birbirimize bakıyoruz saatlerdir. Yiyen var mı, biraz yesem bişey olur mu?
annembabam Arzu3580 bir kız çocuğa gebe gıda mühendisi bir anne olarak siddetle tavsiyem ; yemeyiniz . 🙏🏻🌸🌟
Semra12344 Arzu3580 ben ilk 3 ay hiç yemedim cnm şimdi canım istedikçe haftada bir kez de olsa yiyiyorum
Burculu_11 İnanırmısınz ben 13 haftalık oldum cips şeker çikolata canm yemekten çok bunları çekiyor :( tavuk et midemi bulandırıyor yemek yiyemiyorm. İnsanın canı çıtırcık cipsinden aşerer mi 🥲 canm deli gbi çıtırcık cipsi istyor bir ara da eskiden ülker stars diye sütlü kakaolu çilekli şeker vardı ondan istedi ama o şeker tarih oldu kaldırdılar böyle şeyler canm çekiyor inş bebişim iyi olur
Ayseela7 Arzu3580 Arzu3580 ben yedim ilk aylarda da son aylarda da canım istedikçe kücük bi tabakda yedim hiç sorun yok
diamond2635 Arzu3580 bir şey olmaz kendinize yağ depoluyorsunuz yalnızca bebeğe de bi şey olmaz çünkü sizin depolarınızdan besleniyor şu anda
Deletedmom_33 Arzu3580 Ben normalde ayda 1-2 paket 3-4 günde bitecek şekilde yiyordum. Ama bu hafta ikizim var diye neredeyse 2 günde bir yedim.
slnacar Arzu3580 doktorum cips yiyemezsin demedi bence kilo alımı sağlık açısından etkili olabilir ama doğrudan bebeği etkiler mi sanmam , ben yiyorum hamburger de yedim cips te yiyorum çıkolata da yedim çay da içiyorum yani yumurta et kolay kolay yiyemiyorum iyice kendimi sıkmamalıyım diye düşünüyorum ikiz gebeyim
Black-34 Hiç bir şey olmaz canınızın çektiği herşeyden biraz yiyin sanki yediğimiz besinler şimdi çok mu doğal