Anne88 Kızlar cok kötü durumdayım vitaminlerle beraber 8 adet ilaç içiyorum dün başladı klomeni günde 4 defa verdi ama midem çok bulaniyor en hafif nasıl atlatirim
Adana0001 Anne88 canım merhaba şuan tam olarak seninle aynı durumdayım midem alt üst nasıl üstesinden geldin
Hasret47 Yarım için sonra tume geçersiniz bende de kusma yapmıştı doktorum yarım kullan bir hafta sonra tume geç demişti
Sonundabende Adana0001 kaç haftalıksınız ben 6+5 mutfağa giremiyorum gece bulantıya uyanıyorum yediğimide basen çıkarıyorum yemekten tiksindim 😪😪😪
Adana0001 Sonundabende merhabalar ben hamile değilim olurum inşallah 🥰🙏🏻 glifor hap yüzünden bulantı çok yüksek sağlıklı günler sizlerede ✨
Anne88 Adana0001 canım ilk başlarda mide bulantısı yapıyor doktor yarım önerdi bir hafts sonra tama geçtim öyle öyle çok şükür sadece bı kutu glifor kullandım ve ben şuan 6 aylık hamileyim rabbim sana da nasip etsin inşallah ❤️❤️🥰
Esra255 Benim de glifor geçmişim var kızlar. Ben de de aynısını yapmıştı midem fena olmuştu. İlk 1 hafta yarım içtim sonra tama döndüm 2 hafta falan zorluyor sonra alışıyorsunuz. Birazcık sabır sadece 😊
Anne88 Adana0001 glifor kullanmıştım baktım adet gelmiyor doktor onayıyla tarlusal kullandım adet söktürücü aynı zamanda tutunmasını sağlıyormuş bebek olursa eğer onu kullandım adet gelmesini bekliyordum rahim filmi cekilcektim de çok şükür gerek kalmadı 🥰