deletedmom351
[bilinmeyen] Lokman Hekim hayat hastanesi Günel yagubova ben gittim 9 ay boyunca çok memnun kaldım
Yaprakhzr
Yaklaşık 1 ay önce vanda ikamet ediyordum. Fazla pimpirikli olduğumdan baya araştırdım. Arkadaşın dediği günel hanımla başladım kontrollerime kendisi çok konuşmayan sormasan bilgi vermeyen kullandığın ilaçları ne zaman bırakman gerektiğini bile söylemeyen bir doktor. Böyle bir ilaç bırakma konusunda kendisiyle tartışıp bir daha gitmedim. Lokman hekimde ki Agahan Han beyin çok iyi olduğunu öğrendim onunla devam etmiştim işinde iyimiş vanda kalsaydım sona kadar kendisiyle devam edecektim ama 1 ay önce izmire yerleştik. Günel hanıma çok yakın arkadaşım devam ediyordu erkek doktor istemediğinden Agahan beye gelmedi vve ne yazık ki çok kötü bi doğjm geçirdi günel hanımla. Ne suyu gelmişti ne sancısı vardı bekletebilcekken kızı tamamen suni sancıyla doğurtmaya çalıştı akşama kadar elle açmaya çalışmışlar açılma yeterince olmayınca sezeryana aldı yani kız ikisini de çekmek zorunda kaldı. Doğumdan sonra günel hanımla yüzleşmeye gidince günel hannm mırın kırın yapmış bişi diyememiş. Erkek doktor takıntın yoksa ben agahan beyi öneririm. Baya uzun oldu 😬
Yaprakhzr
[bilinmeyen] lokman hekimde kendisi