Seyma17 Bebeğe kilo aldıran yiyecekler neler kızlar ? Yani ben çok kilo aldım birazda düzensiz beslenmem var çalışma hayatımdan dolayı bu haftadan sonra izine çıkacağım ve düzene gireceğim geç kalmadık umarım 22+5 olduk
Deletedmom5545 Seyma17 ben süt ile karıştırıp yiyorum 20 haftalıkken 482 gramdı Konuştuğum diğer kişilere göre daha fazlaydı
Elifgoktug1 Seyma17 muz kasar peyniri ,ceviz findik badem (bunlar kavrulmuş olcak) sade soda, cici bebe .benim bildiklerim bunlar özelikle gece yatmadan robotta muzlu süt çekin her akşam için yatmadan güzel kilo yapiyor bebege
okwestt Seyma17 ben 3 hafta önce gittiğimde 1900 dü 3 hafta sonra gittim 2800-2900 olmuş dedi dr ve ben o 3 haftada gece yatmadan önce bir bardak süt bir tane muz ve 3-4 tane ceviz yiyip uyudum sabahları 7 gibi uyanıp iki kalıp pekmez ve 1 adet muz bir kaç tanede ceviz yiyip tekrar uyudum 🥰inşAllah sizdede işe yarar
mathildaa Seyma17 muz kasar cici bebe ceviz diyorlar. Diuorlar ama ben bunları hep yedim bebege degil bana kilo oldu 😅 geriden geliyordu kilosu. dr yiyip içtiğinle alakalı değil kendine aliyorsun kiloyu soluna yat butun gun dedi, oyle kilo aldırdım dinlenerek