Kbrayankkk2 HilLllyyy hayir ya CANIn ne istiyorsa ye zaten bebekler tüylü doguyor ister istemez tüy oluyor bebekte 2 aylik oğlum var tuyleri bile var yani zamanla dökülüyor
Deletedmom177227 HilLllyyy dinimizde, Peygamberimizin sünnettinde yer almayan hiç bişeyi ciddiye almayın derim şahsen. Evet ayva çocuğu güzelleştirirmiş bunu biliyorum hatta araştırabilirsiniz.
Papatya-Kokusu Deletedmom177227 Evet çocuğun ahlakını güzelleştirir bunu bende biliyorum efendimizin sözü
Nazendehanim Ben de duydum bunu ayva tüylü bir meyve olduğu için olsa gerek ama hadisi şeriflerde ayva yiyin buyruluyor tüyü bilmem de ayva yiyenin bebesi gerçekten güzel oluyor 😅
butterfly4 @HilLllyyy ben ilk kızımda o kadar çok ayva yedim ki, çünkü mide bulantıma çok iyi gelirdi, kızım tüylü filan da olmadı, iki yanağında gamzesi var çok tatlı 🥰
merakliblog Annem bana hamileyken kilolarca yemiş gamzem yok tüyüm de yok ailenin en kılsız tüysüzü benim🤪
funnymummy Annemde bana hamileyken yemiş yanaklarımda gamzem var güzel olduğumu söylerler öyle kılım tüyüm de yok şükür
Guler93 Gamze de yapmıyor tüy de yapmıyor. Ama siz yinede yiyin. Ayva faydalı bir meyve. Şimdi de tam mevsimi. Bebekler özellikle erken doğanlar lungo tüyleri ile kaplı doğar zaten. Ayrıca bizim ayva tüysüz mesela.
bykarakan HilLllyyy ben hiç yemedim ama kızım kurt adam gibi kulakları görseniz Allahtan bi orda var 😅😅
Hilalkhrmn417 HilLllyyy hamileyken ayva yemenin çok faydalı olduğunu biliyorum.. ama bunu ilk kez duydum sanmıyorum öyle birşey olduğunu