Busrabusra33 İstanbulda oturan anneler bebiş doğduktan sonra yardım çantası geliyormuş içinde bezi ıslak mendili battaniyesine kadar doğru mu
SumsavMah Busrabusra33 bazı belediyeler veriyordu bizim ki verdi ama yengem doğum yaptı aradık pandemiden dolayı kalktı pandemi biterse 6 aydan küçük olursa veririz dedi bu pandemi de bitmez zaten
Ebruuuusalman Busrabusra33 ben pendikte oturuyorun burda veriyorlar daha 2 ay önce bi tanidigima vermisler bence ilçelere göre degisiyor
Merveee34 Busrabusra33 pendik belediyesi veriyor .2019 kızım doğduğu zaman 1 gün içinde getirdiler başvuru yaptığımda . Şimdi oğlum doğdu dün başvuru yaptım bakım gelecek mi 😂
Melos12 Busrabusra33 canım benim oğlum doğdu eve geldik 1 2 gün sonra belediyeden böyle bişey geldi ateş ölçer çanta ıslak mendil makas battaniye alt açma örtüsü felan ama ben başvuru felan yapmamıştım çok şaşırmıştık belediye başkanımızın hediyesi dediler
Busrabusra33 SumsavMah yani pandemi var diye mi vermiyolar ne alaka ya saçma pandemi cok ta umurlarinda millet geziyo tozuyo heryer kalabalık yardım verince mi pandemi oluyo
SumsavMah Busrabusra33 valla ne bilim canım gezme tozmak avm her yer serbest bir şey olunca pandemi var