Cicekler Bankada biraz param var tl olarak duruyor ve değer kaybediyor altında aldı başını gidiyor daha çıkar mı düşer mi alsam zarar edermiyim
Deniz2961 Cicekler arabamzii yeni sattık fazla kalan para ile bilezik aldım 40 grama yakın 1 ayda 5 milyrdan fazla karımiz oldu
Glser Cicekler uzun vadede saklicaksan hiç zarar etmezsin merak etme ama alçak 3 4 ay sonra bozdurucaksan hiç yapma
Esay_50 Cicekler ben bir hafta once 965 den yaptirdim altini suan 4 ceyrekten 650 tl kar ettim ondan once pram bos bos duruyordu 😅 en azindan deger kazandi
Aag06 Uzun vadeli duraun diye alcaksan al bence dusmez bence dusse de ne kadar duser ki 20 30 dusecek degil imkansiz yani
Aag06 Tl haric bu ulkede bisey zarar etmez bence artik😂😂😂 yağ bile alsan degerlenir 😂😂😂 esime diyorum evde 4bidon zeytinyagi varmis satalim kârdayiz😂
Birsen2906 Cicekler şuan alman paranın zararına olur yarın birgun düşerse ki hızlı artiyo büyük ihtimal hızlı düşüş saglicak o yüzden düşmesini bekle yoksa büyük zarar..
Kbraackz Cicekler ‼️Öncelikle belirteyim amacım asla siyaset yapmak değil. Yani şöyle bir bakınca görüyorum ki bir şekilde ekonomik kriz çıkartılıp hükümet yıkılmak isteniyor onun için hükümet yıkılana kadar düşmez gibi görünüyor altın.
Alyabebekk Cicekler Almak mantıklı değil şuan. Hatrlarsanz geçen yılda bu zamanlarda böyle artış göstermişti altın. Geçen sene Haziran’da 380 den aldığım gram Eylül ayında 470 ti. Snrasında yavaş yavaş düşüş oldu. En son geçtiğimiz 2021 Eylül ayında 495ten gram aldım ondan snra artış gösterdi ztn. Yılbaşından bi kaç ay snra hızla düşüş olacak. Şmdi zirve yapıcak 800 leri bile geçebilir ama düşecek geri. Belli bir dönem ekonomi krizi bu
mirayveannesiii Cicekler yarım altın almıştım 1600 dü 2200 civarı şuan. Gram ve çeyreklerim var 2 ayda 5-6 milyar kar ettim
Polenpolen52 Cicekler valla ben aldıgımda 9 tl idi şuan 13 tl oldu, her zaman en mantıklı dolar olarak goruyorum ,
CanselUrgnc Polenpolen52 Valla bende dolar almayı düşünüyorum bı miktar para var elimde baktım ucucak gibi daha bugün 12 olmuş dolar yuh dedim