Nurr_1 Gaziantep’te yaşayan gittiği hastaneden ve doktordan memnun kalan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim .. daha önce Doğum yaptığınız yerleri de söyleyebilirsiniz kafam çok karışık Gittiğim hiçbir doktordan memnun kalmadım 😞
Bihilal Nurr_1 tatile geldiğinde kontrole gitmiştim yaşam hastanesinde iki ayrı doktora gittim biri yılmaz bey biri esin hanım ve aralarında dağlar kadar fark vardı yılmaz beyi hiç beğenmedim ama esin hanımdan çok memnun kaldım
anneee Nurr_1 defa life derya Ulusoy gebelik takibimi yaptı 23 gün önce de Doğum yaptım çok memnun kaldım 👍
Gulkar Nurr_1 bende doktor acizligine uğradım hangi doktora gittiysem özel muayene açtı bu hafta ramazan sürücüye gideceğim amerikanda bakalim ne olack artik son doktor olmalı haftam geldi
Papatyali Defalife Arif Deniz’e gidiyorum şimdilik memnunum gayet ilgili güleryüzlü 😇 bende ilk başta 3 dr değiştim en son Arif beyde kaldım 🤗
Nurr_1 Papatyali normal Doğuma doktor da girsin istiyorum bu yüzden gitmeye cekindim Arif beye daha önce duymuştum adını 😞😞
BuseBasderici NCR hastanesi Yurdanur Hanım. Çok ilgili ve seninle herşeyi detaylı bir şekilde konuşuyor
Yeniievli hayat hastanesi selda bahçe herkes çok memnun kalmış bu hafta bende oraya gidicem.Annesi de orda ebe.çok iyi oldugunu söylüyolar.Zeytin ebe.
Papatyali anneee Allah analı babalı büyütsün 🤗 Bende Defalife Arif denize gidiyorum da doğumunuz nasıl oldu ? Hastane nasıldı memnun kaldınızmı ? Oda hemşireler vs nasıllardı? Kusura bakmayın çok soru sordum 🤭❤️
anneee Papatyali normal Doğum yaptım ebem çok iyiydi çok yardımcı oldu oldu hatta personel de çok ilgiliydi psikolojik olarak çok desteği oldu odalar temizdi kat hemşireleri de çok iyiydi gayet memnun kaldım .. Teşekkür ederim hepimizin inşallah ☺️🙏
Beyza12344 Nurr_1 defalife derya hanım gebeliğim boyunca cok yardımcı oldu dogumu da derya hanımda yaptım hastaneden de doktordan da ameliyat ekibinden de memnun kaldım bir tek yemekleri guzel degil o da zaten 2 ogun yeniliyor
anneee Beyza12344 aynen ben de bi tek yemekleri beğenmedim o da dediğiniz gibi 2 kez geliyo zaten Doğumdan çıkınca da canı bişey istemiyor insanın
Beyza12344 anneee benim sezeryan Di bir de ogleden sonra oldu bir tek kahvaltı yapabildim 2 ogun bile yemedim