Onurbunur Bu markayı bilen var mı güzel indirimler var ama emin olamadım trendyolda 85 lira olan 3 lü tulum orda 75 falan nasıldır acaba
Onurbunur Aslaninannesi01 solma falan yaşadınız mı yeni doğan için alacağım hep o yüzden tedirginim görmeden bir şey almak istemiyorum bu yüzden
Aslaninannesi01 Onurbunur solma olmadı aldığım bir tulumun sadece siyah kısımlarının pamuklari çok çıkıyor onun dışında memmunm
bebek- bende şimdi sizin postunuzu gördüm baktım fiyatlar gayet uygunmuş alanlar mennunsa bende alayım buradan
Onurbunur bebek- şimdiye kadar kötü diyin çıkmadı biraz daha bekleyeceğim üç beş bir şey alacağım kısmete artık bursa da e ticaret yeri diye geçiyor
ZZeynepP1903 Onurbunur al cnm pısman olmazsın hatta bende ılk aldıgımda kararsız kaldım o yuzden iki parca bise almıstım geldı baktım güzel sonra tekrar aldım
DilberK Onurbunur ben ordan ogluma doktor kostumu aldim cok memnun kaldm bir tane daha siparis ettim kargoda
ZZeynepP1903 Onurbunur valla napalım hersey ates pahası olmus nerde uygun oraya bakıyoruz yıne allahtan bu fıyatlara kalıtelı geliyor 🤦🏻♀️
Onurbunur ZZeynepP1903 hiç deme bacım e bebek civil bakılmıyor el trendyol bile pahalı el kadar şeylere o kadar para vermek zoruma gidiyor
Valide Onurbunur ben çok takım aldım zıbın aldım gayet yumuşacık güzeller, bir de gerçekten çok güzel fiyatlar oluyor 20 TL ye bile 3 lü takımlar var 🌸
Onurbunur Valide 2 tane 5 li hastane çıkışı 3 tanede tulum aldım 144 liraya idare edeceğiz artık ince de olsa yeri battaniyeye sarıp sarmayalacaz çocuğu artık kullanacaz para verdik paraaaaa 😂😭
Valide Onurbunur ben çok güzel polar tulumlar aldım çok güzel geldiler hiç ince değildi canım inşallah güzel gelir senin de sadece birkaç ürün geldiğinde sigara kokuyordu depoda muhtemelen sindi yıkadım ütüledim güzelcik 🙊