papatya56 Kızlar bir ay once aclık şekerim 98 çıkmıştı saglık ocagında dün tekrar kan verdim acken 76 cıktı düşmüş mü
Lavantakokusu papatya56 Benimde az önce ölçtüm 94 çıktı hamilelikte ne olmalı değerler bilmiyorum doktor istedi bilen aydınlatsın lütfen. Sizinki düşmüş gibi yine de bilen varsa söylesin ☺️
kardelenakyoll papatya56 düşmüş ama beterin beteri var benim 58😂 sık sık beslen aç durma öğünlerinin arası 2-3 saati geçmesin
Selin12- papatya56 canım ben 78 çıkmıştı düşük dedi doktorum onun için şeker yüklemesi yapıldı oda tokluk 115 çıktı
Aslaninannesi01 Lavantakokusu açlık kan şekerinin 90 ın altında olması bekleniyor birkaç gün takip edin yüksek çıkmaya devam ederse doktora danışın mutlaka
Lavantakokusu papatya56 bende başladım bugünden itibaren, düşürmem lazım 1 ay sonra doğumum var tatlıyı abartmıştım ondan hep bunlar 🤭
Selin12- papatya56 evet canım 16 haftalık ken yapıldı bana şeker yüklemesi 14 haftalık ken benim açlık şekerim 78 çıkmıştı ac kalma dedi
Aslaninannesi01 Lavantakokusu 140 in altında olmalı gebelik şekerim vardı sürekli ölçüm yapıyordum bnde doğum yaptım şimdi açlık şekerim hep düşük çıkıyor bna da doktor yolu gözüküyor
Lavantakokusu Aslaninannesi01 çok teşekkür ederim doktor söyledi aslında ama o ara şekerin çıkmış deyince bende film koptu dediklerini hep unuttum 😌 yüksekte çıksa sorun az da çıksa sorun 🙄 Teşekkür ederim tekrar 🌸
Aslaninannesi01 Lavantakokusu Rica ederim inşallah birşey olmaz beni çok korkuttu doktorum sağlıklı doğdu insülin kullanmama rağmen çoğu zaman yüksek çıkıyordu kalpte sıkıntı olabilir demişlerdi çok şükür ondada bir sıkıntımız yok
_ipekkkkk papatya56 Ayyy ne güzel sende demi vardı şeker neler yaptın Benim özellikle akşamlar yüksek diyet yapıyorum inşallah düzene girer 🤲🤲🌸
papatya56 _ipekkkkk Yeni hamıleyken kan verdim 95 98 108 cıkmıstı sağlık ocağında dün verdim 76 çıktı tatlı hiç bısey yemıyorum makarna pilav hamur işi bunları hıc yemıyorum sebze yemekleri çorba tavuk et balık köfte tarzı seyler yiyorum
_ipekkkkk papatya56 Ay ne güzel ilk zamandan dikkat etmen ben yiyordum iştahım güzel diye hep yedim nebileyim 🤦🥺 Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar canım 🤲💗