Merro İsmail isminin yanına akıcı ve güzel okunuşlu bi isim arıyorum kızlar , birde ismail ismi eşimin büyük dedesinin ismi çok istedigi için koyacağız yanınada ben bi isim istiyorum ☝🏻
_ipekkkkk Merro İsmail Enes daha uyumlu gibi Enes İsmail pek karıştı 😂 böyle snaki diğer türlü daha hoş
Merro _ipekkkkk hiç sevmem 2 isim ama başıma geldi maalesef , oyle olunca hangi isim kullanılıyo hep karıştırırım o yuzden ismail ismini ona uygun yerleştirmem lazım😬
_ipekkkkk Merro Aslında ikisinde mübarek isimler ne mutlu böyle bir isim adıyla sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah 🤲💗🌸 İsmail Enes daha uygun canım 🌸
Merro Moniza evet oda dogru sonuçta buyugunde kendı seçebilir ama illa okul zamanları bi kafa karışıklığı oluyor
bykarakan Merro akıcı güzel oluşu kişiye göre değişir ama kuzenim de İsmailde hem fikirlerdi yanına azem koydular
Merro bykarakan hayırlısı olsun ne güzel🌸 bizde kız hissediyoduk ama erkek çıktı⭐️ Aslında tek isim istiyorum ama eşimin dedesinin ve babasjnın ismi tee sevgiliyken bile dile getirmişti erkek olursa ismail ismini koymak istiyorum diye şimdi belli olunca fikri hala aynı değişmedi değişmicekte yanına bi isim bulfarketmez diyo ama illa koycak yani ismaile taktı
bykarakan Merro bende tek isimden yanayım ama böyle bir durumda da hayır diyemezdim isimleriyle yaşasınlar inşallah 🌸