alcang Selindrellaa detaylı ultrason dan bahsediyoruz değil mi? Perinatolog Cantekin İskender de yaptırmıştım oğlumu 2 sene önce
Selindrellaa MerveeD 😂 daha var ama önden sorayım dedim yaptırıp memnun olanlar var mı merak ediyorum 🤭
Selindrellaa alcang evet doğru😊Biliyorum onu 2 buçuk yıl önce ablam gitmişti memnundu da ama Ankaraya gitmiş
alcang Selindrellaa aa öyle mi mersinliyim ama orda yaşamıyorum bilgim yoktu. İyi bir doktordu üzüldüm gitmesine
Selindrellaa alcang Dediğin gibi onu önerdiyse o hanım önerdiyse şuanda da bildiği iyi biri mutlaka vardır o zaman
Hasret47 Benim doktorum Halil korkut dağlari tavsiye etti ama henüz gitmedm gidenlerden duydum çok çok iyiyimis muanesi 40 dk hatta bazen daha fazla olduğunu soylediler
Mlckkadriye Selindrellaa Ben çigdem şanlıalp e gidiyorum özel o yaptı özel olarak onun için para vermedik 50 dk süren bi detaylı ultrason oldu hemde öneririm
Hatice1123 Selindrellaa halil korkut dağlar a yaptırdım canım bi kaç tane doktora göründüm hepsi de onu önerdi ilgili bi doktor her şeyi bütün riskleri detayıyla anlatıyor sonuçlarını da doktoruna kendi gönderiyor. Eylül de gittim 450 tl ydi. Geçen yıl yeğenim için gitmişlerdi o zaman da 450 ydi
Selindrellaa Hatice1123 her şeyi detayıyla anlatması ve sonuçları doktora göndermesi iyiymiş gerçekten. Fiyatta normal aslında çünkü tüm detayıyla bakıyor ve iyi bi doktor olması lazım her uer yüksek