Mormenekse34 Raporlu aldigim 1 kutu fazla gonal f ignesi var, soguk zincirinde sorun yok, istanbul esenlerdeyim elden teslim edebilirim Asilamaya karar verilip rapor cikmayip gonal f ihtiyaci olana ucretsiz verebilirim, insallah faydasi dokunur, pahali cunku🙄
qokceyy Mormenekse34 buz poşetiyle de desteklerseniz 1 günde elimde olacaktır zaten İstanbul Bursa cok yakın 🙏🏻
qokceyy Ikigozumuncicegiii siz sanırım yeni transfer olmuşsunuz umarım pozitifi görürsünüz ben henüz olmadım 😬 iğneleri de almadım sonucunuz belli oldugunda böyle bir arayışa girseniz daha iyi olur ve bence olumlu düşünün olumlu olsun 🙏🏻
Ikigozumuncicegiii qokceyy yakın arkadaşı m için istemiştim kendimden kalanı da ona vereceğim. Art niyet aramadaydiniz keşke Ziyanı yok iyi geceler
qokceyy Ikigozumuncicegiii yanlıs anladınız sanırım ard niyet aramadım arkadaşınız için istediğinizi belirtmediniz ben aksine olumlu düşünmenizi istemiştim saglıkla kavuşursunuz inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın 🙏🏻 İyi geceler
qokceyy Mormenekse34 https://instagram.com/gokceekocaaa?utm_medium=copy_link burdan iletişime gecermisiniz
qokceyy Mormenekse34 cok tesekkr ederim instagramdan bana yazarsanız en yakın zamanda gelmek istiyorum
qokceyy Mormenekse34 merhaba tekrardan bugun bi arkadas yazdı yurt içi kargoyla ona da gondermişler hemde yaz günüymüş eczacıya sormuşlar 25 dereceye kadar bişey olmuyormus soğutucuyla yolladığımızda bi sorun olmazmış 🙏🏻
qokceyy Mormenekse34 bana instagramdan ulaşmanız mümkün mü haftaya gelicem ama İstanbul a eğer vermediyseniz almak isterim