-Ozge- 39+1olduk hâlâ kanala girmedi bebeğim 34te yan dönmüştü sezeryan görünüyordu şimdi başı aşağıda fakat yüzü yukarı dönük yani kanala girmiyor pilates ve secde hareketi yapmaktan bir hal oldum çatım çok müsait olduğu için doktorumda bende normal olsun istiyoruz. 38inci haftada plasenta yaşlanmaya başladı suyu hareketleri kordon akımı iyi olduğu için bekliyoruz 3 günde bir kontrole gidiyorum kızlar bize dua edin bu gece geliversin inatçı bebeğim🤲🏻
Sifakoc282 -Ozge- inşallah sağlıkla gelir canım 41 e kadar bekleyen var canım denek ki keyfi yerinde 😂
-Ozge- Sifakoc282 plasenta problemi olmasa bende mutluyum aynı bedende olmaktan ama korkuyorum birşey olur diye biran önce almak istiyorum kucağıma oyuzden 🤲🏻 burda doğuramıyorum yazanlar ertesi gün doğuma gidiyormuş bende bir totem yapayım dedim 🙂
Yldz2911 Bizde gece 00:00 dan sonra 39 oluyoruz 1.5 cm açıklığım var rahim ağzı yumuşamış Rahimde kasılmalar var ama dediğiniz gibi ne gelen var nede giden banada dua edin de bu gece doğurayım çok ağırlaştım artık 😣
m_seda41 Kızlar gönüllü sezeryan olmak istersekte doktor bu kadar bekletiyor mu , açılma falan bakmıyorlar dimi , çok merak ediyorum.benim daha zamanım var 31.haftadayim doktorla hiç doğumu konuşmadık erken diye sanırım
Ozie1993 Doğuma son 5 gün hurma yiyorum bol su içiyorum hareket ediyorum ilişki deniyorum ananas yiyorum amaaa hala tık yok 😪😪😪
2kiz1erkekannesi Al bendeb de o madar doguramiyorummm. Allahim hepimizi sag salim kurtarsın kendi sancimla dogurmak istiyorum 🥴🥴🥴