Feyzanne Arkadaşlar şehir hastanesinde o tek kişilik odalarda doğum yapıcam diyelim. İçeri kim girebilir? Eşim yanımda olsun istyorum bu mümkün mü? Olmadı doğumdan sonra girebilior mu
Ssari1903 Feyzanne canım bırak eşi refakatçi bile yalvar yakar alıyorlar kuzenim orda yaptı o yüzden biliyorum 😂
Mihriban_er18 Feyzanne daha carsamba gunu dogum yaptim sadece kadin refakatci kalabiliyor sanci odasinda sogum basladiginda oda cikiyor daha sonra normal odaya aliniyorsun ordada kadin refakatci kaliyor
tugbadugan0000 Feyzanne 2ay olcak orda doğum yaptım sancımı cekerken eşim yanımdaydı dogum yaptiktan sonra annemi aldılar canım
Deletedmom93284 Ssari1903 oranın gebe okuluna katılıyoruz bahsettiğiniz gibi bişey yok eşleriniz alınacak diyorlar
Ssari1903 Deletedmom93284 o zaman ne mutlu size çünkü bir çok tanıdğım yaptı pandemiden dolayı daha da sıkı kurallar. Umarım alırlar ne diyim 🤷♀️😊
Feyzanne Deletedmom93284 güzel mi gebe okulu ben de gitsem aslında iyi ama oraya nasıl gidiyosunuz otopark falan çok stresli 🤯
Glser Deletedmom93284 Bu egbe okulu dediğiniz şey ne kadar sürüyor kaç saat ben de Bursa’da şehir Hastanesi’ne gidiyorum son kontrolünde geve okuluna gidin diye elime kağıt verdiler ama 2. Hamileliğin istenezsebiz git eye gerek yok dedi bana sıra veren kız sartmi acaba
Feyzanne Mihriban_er18 aa sancını kendi odanda çekmiyor musun 😩 ben her şey tek odada yaşanıyo sancı doğum falan filan sanıyordum
Mom54544 Feyzanne servis 2 kişilikti ertesi gün çıktı yanımdaki bidaha kimse gelmedi Sanci odası tek kişilikti duş falan aldım hatta doktorum demişti sancı çekerken acilmam ondan sonra iyice hızlanmıştı aynı odada aynı yatakta doğurdum
fenperest Feyzanne su noyu arayin. 0 (530) 427 61 06 Gebe okuluna kayit olmak istediginizi soyleyin onlar yonlendiriyor. Zoom uygulamasi uzerinden dersler oldugunda giris yapiyorsunuz. Evinizden internetten bağlanabilirsiniz ve evet ucretsiz
Feyzanne Glser faydalı bilgiler vardır denemek gerek bence. Ama instagramda youtubeda da bir sürü video var zaten oralar da cok sey öğretti bana