Babys_mom sumeyraballl 32. Haftadan itibaren her kontrolde bağlıyorlar. Sancınız olursa daha erken de oluyor
Selcans sumeyraballl benim 36 da başladı. Herhangi bir risk, sağlık problemimiz yok cok şükür. Hastaneye ve doktora gore değişken bir durum sanırım.
Mervenin_Mucizesi sumeyraballl evet galiba, bende herhangi bir ihtiyac görmemişti sancı vs olmadığı için 35ten sonra her hafta bağladı ama 🤗
DiSaMeKa_2018 sumeyraballl 35 haftaligim bende geçen hafta gittiğimde 36 da bagliycaz demişti devlet Hastanesi’ne gidiyorum ben devlette 36 dan sonra bagliyolarmis ama öncesinde sancın falan varsa bagliyolarmis gene 😇
sumeyraballl DiSaMeKa_2018 sancım yk balım en son 29 haftalıkken kontrole gittim bu perşembe kontrolüm vr 34+4 oluyorm acaba bağlarlar mı diye merk ettm
Kelebekmadam sumeyraballl benim karnım sertti birde kasılıyordu 30.haftam bağladılar nst hemde iki defa birinde sancım çıktı diğerinde çıkmadı birşey bende anlamadım erken ooğum olmasın diye ilaç yazdılar
DiSaMeKa_2018 sumeyraballl anladım canım hayırlısı olsun ozaman benimde biraz sancım var ama yalancı sancimi oluyor bilmiyorum artık
Merve_0109 sumeyraballl ben ilk Nst mi acilde çektirdim 34 haftalık ama normalde 32 haftalık çekiyorlar