BusraEfendioglu Arkadaşlar 30 haftalık hamileyim grip oldum acil beni toparlayabilecek çok kötü olmadan ne içebilirim acaba ne iyi gelir
Yama BusraEfendioglu bende 30 haftaligim cnm ayni şekilde grip oldum sanirim burun akıntısı ve hapşırık var sürekli.. bol meyve sıvı tüket bal ılık su iciyom ins geçer cnm bnm kide sennkide
BusraEfendioglu Yama sağol canım teşekkür ederim ıhlamur çayı önerdi doktor haftada 1 kere 1 bardak 1 bardakta olsa o iyi geldi
Ddm-dlr Bende 18 haftalık hamileyim varmı bu post diye bakınayım yoksa açayım dedim hapsırık burun akıntısı hafif öksürük bende bol c vitamini sıvı ve bugun eczaneden denizsuyu burun damlası ve gargara aldım ve dua ediyorum sadece baska birşey yapıp iyi gelen varsa yazsın lütfen herkese cok gecmiş olsun bol şifalar inşalllah
BusraEfendioglu Ddm-dlr doktor ıhlamur çayı Önerdi haftada 1 kere 1 bardak bende atlattım sayılır sesim değişik birazda balgam var sadece çok geçmiş olsun tekrar sizede Rabbim şifa versin hepimize 🤲🏻💐
Ddm-dlr BusraEfendioglu BusraEfendioglu çok teşekkür ederim bende suan ses değişikliği be öksürük kaldı zaten alerjik rinit ve astımda var bu yüZden öksürüğüm zor gecicek gibi :( her sene bunu yaşıyorum ilaç alabiliyordum tabi şimdi o yok sizede cok gecmiş olsun bol şifalar hepimize 🙏🥰