Mouradi Didikom Anladım canım benimde çatlatma iğneden sonrası 13cü günüm bugün yaptım testim negatif olmadı 😞
Bfduam Didikom catlatma iğnesi vurulunca test yaptın mı o günlerde, içindeki hcg hormonindan çift çizgi çıkarmış.
Didikom Mouradi benim 15 ama varla yok arası gibi işte hemen modunu düşürme bu hafta sonuna belli olur bence daha erken biz çok acele ediyoruz
Mouradi Didikom Haklısın canım İnşaAllah pozitif görürüm kan testinide pozitif olarak paylaşırsın canım 🥰
Sym20 Didikom benimde adet gunume 4 gun vardi yaptim bu sekilde çıktı silik esim aksam dayanmadi acile goturdu kan verdim kandada cikti
Aylinnnnnnn derindemir nekadar saçma benim kesem yoktu beta hcg 20 idi ve iğneye başladık benim iki genimde pıhtılaşma var baska doktora gitmeni öneririm özel olursa daha iyi olur bana göre rabbim kucağına nasiip etsin inşallah
Didikom derindemir kesinlikle Aylinnnnnnn e katılıyorum sonuçta kese görünene kadar bebek de tutunmaya çalışıyor onun içinde kan akımı gerekli benimde bildiğim kan sulandırıcı iğnelere hemen başlamak gerektiğini başka bir doktora da danış derim
derindemir Aylinnnnnnn Didikom 3 farklı doktora sorduk canlarım.2 tanesi kalp atışı duyulunca iğne dedi,1 taneside kese görününce dedi.zaten 2 kaybımda da kalp atışı oluşmadığı için kürtaj yapıldı o yüzden elimdeki tek seçenek kese görününce iğneye başlayacak olan doktor.şu an kan sulandırıcı hap kullanıyorum.doktorların 2 si özel 1 i araştırma hastanesinde .bende iğne istedim ama doktor şu an gereksiz dedi.eşimde doktorun vardır bildiği diyor.tek başıma savaşım bu kadar
Tubmavi Didikom hayırlı olsun var görünüyor. Bu testte silik bile çıktıysa var demektir olmayanı var göstermez. Kanda direkt çoksa beklemene gerek yok kan daha hassas.
Bfduam Didikom Var mı dünün testi atabilir misin? dün çatlatma iğnesinin 14.günü yinede çıkmamış di mi?
Didikom Bfduam yok hayır hiç denemedim test yapmayı yanlış çıkıyor diye 😌 ilk postta attığım ilki dün 2. Bugün yaptığım
Bfduam Didikom iğneden sonra belirtiler neydi? bi önceki.postun 10 gün önce, göremedim dediğin postu, buraya atar mısın testi dünki.