nevarneyokk Pirayeada Benimde öyleydi açıkçası ben 26-27 ye kadar her gün düzenli hareket hissettim dersem yalan olur
_ipekkkkk Pirayeada 29+3 hala düzensiz ara ara keyfi canı isterse hareket ediyor beyefendinin 🤷♀️ Bazen birden can yakiyo ama geneli sakin 🤷♀️🥴
Minikmucize51- 28 hatta 30 a kadar düzenli olmuyor Bi gün iyi hareketli Bi gün bi iki pıt yapıyor 30dan sonra düzenli hareket ediyor korkmayın herkeste te bence öyle aşırı tekme olmuyor doğduklarında nasıl farklılarsa bebekler anne karnında da öyleler her bebek aynı hareketli olmuyor bazıları gece uyuyamıyormuş tekmeden benimki gece hiç hareket etmez ben wc kalkarsam kıpırdar sonra sabaha kadar yok gündüz hareketli ama inşallah doğunca da aynı olur 33 haftanın içindeyim ❤️
_ipekkkkk Pirayeada Arada dürtüyorum ben pıt atiyo tam okadar ama belki herkeste farklı olabilir Bı doktora git canım belki için rahatlar en azından 🌸🍂
gage Merhaba, bu haftalarda normal bence. Bir de plesentanin yeri, bebeğin mizacı da önemli hareketin hissedilmesinde.🙏