Yaseminlgn Ayazim bana da yazdı doktorum enfeksiyon varmış sanırım ama gebelikte kullanılmasının bi sıkıntısı olmaz inşallah siz kullandınız mı
Ayazim Yaseminlgn doktor kontrolünde kullanılabilir diyo ben bi kere kullandım çok fena yandı herkeste aynı etkiyi mi yapiyo onu bilemiyorum kullanmaya çekindim sizde daha kullanmadınız sanirim
Yaseminlgn Ben de bugün başladım kullanmaya yanma hissi bende de oldu günde iki tane mi kullanıyorsunuz sizde
Ayazim Yaseminlgn evt günde 2 defa dedi ama ben bugün bıraktım kullanmayı karin agrisida yaptı sanki ve belli belirsiz bi damla kan vardı çamaşırımda kullanmiycam o yüzden sizde nasıl etkiler oldu
eminergunn Gebelikte kullanılabilir doktorunuz verdi ise ama geceleri bir diye biliyorum ben yıllardır neden iki dedi ki
Yaseminlgn eminergunn valla anlamadım 14 tane fitil var içinde hem doktor hem eczacı günde iki şeklinde söyledi 7 gün boyunca
Yaseminlgn Ayazim acaba iterken zorlamış olabilir misiniz bende yanma dışında bir sıkıntı olmadı henüz yanma da enfeksiyon olduğu için oluyordur diye düşünüyorum
Ayazim ZeykemKaya anladım canım Çok geçmiş olsun insallah zamanında gelir bebisin benim şikayetim enfeksiyon