TugceTekin123 Evet çok şükür bende doğurdum :) zorlu geçen bir doğumdu bebeğimi yoğun bakıma aldılar solunum sıkıntısı vardı dua edin nolur :( hikayemi sizlerle paylaşacağım biraz toparlanayım sorularınızı yanıtlayabilirim :)
gmzns Benimde oldu doğumumda solunum sıkıntısı kalbi düzenli atmıyor du ama yoğun bakıma almamışlardı 1-2 güne düzeldi korkma sakın bol bol su iç süt olsun bebişine zorlu süreçe hoşgeldin asıl iş burdan sonra
TugceTekin123 gmzns dua edin inşallah bi sıkıntı olmaz kalbinden bişey demediler sadece nefes alırken zorlanıyordu
gmzns TugceTekin123 işte nefes alımları kalbinide etkiliyor kuzum solunum sıkıntısı demek kalbinde yavaş yada hızlı atmasına sebep olur çok geçmiş olsun
DenizveKumsal TugceTekin123 olsun çok şükür doğmuş bi kaç güne verirler kucağına üzme kendini sakın 😊🥰
Kizannesi92 TugceTekin123 sarılık oldu ama yine tekrarladı doğduğundan beri idrarda kan vardı normal dediler içini temizliyor dediler en son çok ısrar ettim tahlil yapıldı ve enfeksiyon çıktı sarılığı yükselten enfeksiyon imiş tek tedavisi yoğun bakım dediler tez zamanda çıkar inşaallah çok özledim minigimi 😢
TugceTekin123 Kizannesi92 canım benım hayırlısıyla çıkar bende dün akşam görmeye gittim biz daha ten tene temas dahi edemedik :(
Kizannesi92 TugceTekin123 yaaa ben görmedim iki gündür giyilmiş kıyafetlerini kokluyorum sadece inşaallah tez zamanda iyi olurlar
Kizannesi92 TugceTekin123 anne sütü ile mi besleniyor peki merak ettim ben elektrikli pompa aldım şimdilik mama vermiyoruz dediler ama inşaallah doyuyordur normalde saat başı emmek istediği de oluyordu yoğun bakımdan önce 😢