SeyranKor Edali87 cuma günü doğum yaptım. Yürüyüş yapın ve rezene çayı tüketin. Şuan bile gazım var ister istemez oluyor biraz zaman lazım. Hastanedeyseniz bana orda lavman yaptılar. Dünyalar benim oldu 😁
MerakliAnne61 Probiyotik alabilirsiniz hosaflar icebilirsiniz masallah Allah anali babali buyutsun Gaz olayi biraz sknti ama duzelecektir Turk kahvesi olur filtre kahve olur gaspas diye bi ilac vermisti doktorum onunla cikarmistm bende
Edali87 SeyranKor keyfi gaz değilde sezeryan sonrasi beklenen katı yemem ixin olan gaz gelmedi bi turlu
Bebek9 Benim kardeşim gazını çıkarmak icin bitter acılı çikolata yemişti hemende çıkmıştı deneyin derim
[silindi] Edali87 rezene çayı içinde ne varsa çıkartır 😁 geçen deniyiyim dedim bi bardak içtim yediğim içtiğim herşey gaza dönüşüyo kaç gündür 😁😁😁😁
Mrs-Turkk Edali87 bende taam 23 saat sonraa cıkardımm ama şükür cıktı evimize geldikk zormuş gaz olayı vallahi 😂
Busrakose Ben ameliyattan 4-5 saat sonra çıkardım oğlum küvezdeydi onu bir an önce görmek için çok fazla yürümüştüm ve çok su içmiştim o yüzden hiç zorlanmadım gaz konusunda bol yürüyüş tek çözümü