derya_erz Arkadaşlar İstanbul Zeynep Kamil devlet hastanesinden detaylı ultrason için nasıl randevu alabilirim bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı internetten alamıyorum dolu hep.
Eylul1987 derya_erz zeynep kamilde almak çok zor perinatalojiye falan da almayın diğer hastahanelerde old gibi eli boş dönersiniz. Dopler diceksiniz alırsanız eğer bordo berelisinizdir 😂
tekmile_34 derya_erz Bende Kartaldan normal gebe bölümüne randevu aldım o doktor zeynep Kamil perinataloji bölümünden yeşil alanda kayıt açmıştı öyle yaptırmıştımm
FatmaB58 Canım saat 16.00 da açılıyor randevuları ve günde 5 randevusu var tam 16 da ya telefondan 182 ye bağlanmış ol yada bilgisayar başında anında al bitiyor çünkü. Ben alana kadar bir hafta kadar uğraştım. Ama memnunda kaldim epey detaylı baktılar
derya_erz FatmaB58 182 aradığımda biz detaylı ultrason için randevu veremiyoruz deyip gebe doktoruna randevu alabilirsiniz diyor bende Perşembe günü için aldım ama normal muayene gideyim mi yokra detaylı için randevu mu almaya çalışayım
Menyy FatmaB58 bisey sorucam renklimiydi yoksa siyah beyaz miydi birde size vidio yada resim verdilermi devlet hastanesi ya
MeyraRana Eylul1987 doktorlar perinatoloji bakıyor nie diyor ozaman detaylıya bende bakıyrm avanak abdi gibi doktora perinatoloji detaylıya bakmıyor yazıyor diyorm öyle olmaz saçmalık bakıyor diyor bana yalan söylüyorsun diyor bi nevi