Bayanlar size bişey sorucam bilgisi olan varsa bekliyorum yorumlarınızı 33 haftalık hamileyim ve 2 gündür falan belimde ve kasıklarımda aynı böyle adet olcakmış gibi bi ağrı var yani bu konuda bilgisi olan varmı normalmidir
    Gulcandogansadi aha vallahi hislerimin başlığı olmuş yani bizde 33 haftalığız 2gündür adet sancısı gibi ağrılar giriyor anlamadım neden , allah nasip ederse haftaya kontrolüm var sorucam bakalım doktora 🙄
      buse_yildiz24 benimde 10 günüm falan var dontoruma yazdım bakalım ne diycek ama belki bilen vardır inşallah cevap yazan olur da bilgi alırız eğer sen önceden bişey öğrenirsen yazarsan sevinirim 😊
        Gulcandogansadi gercekten bole bır post acsammı dıyordum aynı sorun bendede var kasık bel agrısı 34+1 im su an 33.haftada basladı hala devam edıyor🙄🙄
        Bunlar eger duzensiz sekilde giriyorsa yalanci dogum sancilari olarak belirtiliyor. Ben 37 haftaligim 2haftadir var ben de sizlerde biraz erken gibi ama vucut doguma hazirlaniyordur
          Aynen kizlar arkadasima katiliyorum yalanci dogum sancilari diye adlandiriliyor eger otururken agri girdiginde kalkinca geciosa ayaktakende oturunca geciyosa sorun yoktur :)
          o zaman takip etmek lazım basıl düzenlimi geçiyomu diye
          Yalancı doğum sancısı arada oluyor ise, yoklama yapiyor :) Sancı da böyle oluyo karından adet ağrısı ishal ağrısı gibi sonra siddetlenince bele ve rahime vuruyo 🙈
            Aysenurtsr canım senin de akintin varmi idrar imi yaptiktan sonra kendi kendine gelen akintim var kokusuz şeffaf korktum bi an acaba suyum mu geliyor yavaş yavaş diye 37 haftalık hamileyim bende bel agrım var adet ağrısı gibi başka bişey im yok
              Kızlar benimde dünden beri kasık ağrısı var gelip gidiyo. üstelik ben doktor tavsiye etmediği halde arabayla 14 saat yolculuk yaptım dün aydından antebe kardeşimin düğünü için ama klimadanda olabilir mi diyorum. Bugün 35+1 şimdi tuvalete gittim gaz sancısıdır belki diye geçti ve tekrar başladı. umarım yalancı sancıdır 😔 burda doğurmak istemiyorum 😭
                buse_yildiz24 valla takipte kalın ara da oluosa 33 küçük evet ama belki erken gelir doktora söyleyin. erken derken belki 36-37 de doğar. benim 37 den sonra başladı 41 de doğdu (normal)
                Sibel3434 ayni durumdayim ben de, akintim oluyor. Pazartesi nstye felan baglanicam cati muayenesi yapicak doktor bakalim ne dicek😊
                  Aysenurtsr bende aynı pazartesi günü nts hemde doğum öncesi kontrollerim vardı şimdi.yarin arayıp gitsem mi diye düşünüyorum bende
                  Aysenurtsr ayy artık.sonlara yaklaştıkça . Korku artıyor bişey de bilmiyor insan daha da kötü oluyorum yarın acil den giriş yada direk doktor un yanına gidceem akıntı gelir ama şimdiye kadar 3 iç çamaşırı degistirdim 1 saat icerisinde . Çok ıslanıyor kasılma gibi bişey de yok bebek güzel harket ediyor nette baktım rahim in yumuşaması ile oluşan akıntı diyor kırmızı renk gelemediği sürece deniyor ama insan bir tedirgin oluyor ister istemez
                    Sibel3434 evet mantıklı. Zaten yolculuktan sonra bir görüneyim diyordum. Şimdi ağrı kesildi ama ne olur ne olmaz. Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏🏼
                    Sibel3434 haklisiniz. Benim o kadar degil. Iciniz rahat etsin gidin gorunun bence de. Saglikla gelsinler insallah 😊