Sanemm99 Kızlar benim 7.haftadayız ama ne yemek yapabiliyorum ne bulaşık yıkatabiliyorum nerdeyse evimden tamamen soğudum anneme geldim bunlar geçene kadar sizde durumlar nedir ? İnşallah yalnız değilimdir
Bebegimveben0811- Sanemm99 bu yüzden 6 aydır kaynanamda kalıyorum zaten riskim de vardı evim den tiksindim
Mehtap_93 Sanemm99 ben hiç böyle durumlar yaşamadım mide bulantısından sebep mi oldu ? Kendi işimi yemeğimi hep kendm yaptım ara ara böyle çatı ağrısı yaşadm o kadar
tugbaacng Sanemm99 açıkçası düşük riski olmadığı sürece işten kaçmayı abartı buluyorum. 5,5 ay oldu hala kusuyorum, en çok kustuğum dönemde 2. -3. aylarda dahi yemeğimi de yaptım, temizliğimi de.
Denizlena Sanemm99 Ben çok zor geçirdim o haftaları 10 kilo verdim 😅Yani dışarıdaki hava bile kokuyordu ister deniz kenarı ister orman olsun dışarı çıkamadım hiç değil annemlerin evi kendi evimde de zor durdum 2 ay evden çıkamadım herşeyden tiksindim ve yemek yiyemedim malesef bi yudum su içince bile 1 dk içinde geri geliyodu 😅 İnanın hiç geçmeyecek gibi geliyodu ağlıyodum felan hani ama doktorumun ve eşimin sayesinde toparlandım 12 inci haftamdan sonra kusmamda geçti yeme problemimde şükür 🙏🏻 Umarım siz böyle geçirmesiniz şimdi 15 haftalığım şükür gittikçe azalıyor🥰
Serpilbb Sanemm99 olabiliyor böyle bende olmadı ama annem hamileyken mutfaktan çatal kaşıkları hep atmış camdan. Çok tiksinmiş. Bazen böyke olabiliyor insanlar kocasından bile tiksiniyor
Limons Bana da oldu uzun bir süre hicbir is yapmadim mutfaga giremedim hep uyudum yattim ama gecti bi suredir. Yine hamilellikten oncesi gibi hissetmiyorum tam olarak ama buna şükür
Minik1Civciv bezelyemom kesinlikle katılıyorum bana da herkes abartıyormuş gözlerle bakıyor anlıyorum hatta kendilerinin böyle olmadığını benim böyle olduğumu söylüyorlar ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum sürekli kusuyorum yaşamayan bilmez kusmamdan dolayı kesede yırtılma oluştu düşük riskim de var kolay değil bilmeden böyle konuşmayın bence yaşamayan bilmez herkesin hamilelik süreci bir değil
tugbaacng bezelyemom büyük konuşmuyorum. Her kokuda öğüre öğüre neler çektim. 3 ayda geçer dediler 5,5 ay oldu geçmedi. Günde kaç kez çıkardım, kaç kez uykumdan uyanıp lavaboya koştum sayamadım.
Melikeakarsu Sanemm99 Merak etme canim Bnde oyleydim yemek yapamazdim yapsam bile kendi yaptigim yemegi yiyemiyrodum ama 10. Haftadan sonra bunlar yavas yavas geciyor
Ozlem2904 Sanemm99 hamileligimi bilmeden once (4 haftaliktan once) bel agrisindan öluyodum, ogrendikten b hafta sonra falan kadar aşiri uyku hali oldu ama sadece ve sadece 1 saat zor ayakta duruyodum yarim saat 15dk falan kahvaltiya kalkiyodum ayni skeilde aksam yemegi haziliklarina ve yemesine. Tum gun gece gunduz uyudum 10.haftaya kadar. Ne ev temizligi ne bisey kolum kalkmadi sadece uyku
Aslitemiz Sanemm99 14 Haftaya kadar ne yiyebildim ne icebildim sudan tiksindim evden tiksindim tuvaletten kendimden sampuanlardan eşimden çocuklardan rezil bir 4 ay geçirdim ilaçlarda fayda etmiyordu 14 haftadan sonra dramamine diye bulantı ilacını keşfettim ve o fayda etti sadece onuda 18 haftaya kadar kullandım 20 haftamdan sonra düzeldim şimdi 35 haftalık mide yanması mahf ediyor işte her hamileliğim böyle geçti benim ama bu üçüncü daha kötü geçti