Ummi Aysenur_ Allah yardmcn olsn ell oglu deglmii iste ana baba gbi olrmu hicc canm susma sole sende alllahtan korksun yazik seni Allahin emaneto olarak alms hamilesn bide insn korkr bsey olr die aninda goturur ne deyimki bole insanlra iste bazen evlendigine pisman edrler adami.
yaseminnn54 Aysenur_ Canım kendini hiç korkutma ilk aydan bu yana çekiyorum o ağrıyı bana bağırsakta gaz sancısı veya rahim genişlediği için bebek kendine yer açıyordur sağa doğru büyür genelde dediler kaç kere sordum doktorlara 29. Haftama geldim ağrılar geçer gibi oldu benim oğlan hep sağımda duruyor oraya baskı yaptıkça acıyor bu seferde hatta şuan o yüzden ayaktayım 😏
Aysenur_ yaseminnn54 saat 6 oldu ben hiç uyumadım acılar içinde kıvrandim yinede merakimdan doktora gideceğim
Kirmiziasli Aysenur_ psikolojinizden dolayı, somatik bir ağrı gibi duruyor. Muhtemelen birşey çıkmayacaktır. Sizi sakinleştirecek aktivitelere ihtiyacınız olabilir. Stres yaşamak, hamilelikte çeşitli hormonları tetikliyor. Bebeğiniz için sakin kalmaya çalışın.
OktayMeltemSahin Aysenur_ ne demek inşallah gidebilirim eşiniz işe gider gitmez çekin kapıyı çıkın bu kadar da ipleri eline vermeyin söz konusu bir melek bir can yani Allah korusun bişey olsa eşim izin vermedi götürmedi gidemedim diyemezsiniz paranız yoksa bir devlete gidin derim
mmrv Aysenur_ canim safra kesesi kaynakli olabilir. Ama mutlaka git doktora. Allah yardimcin olsn onemli bisey degildir insallah.
Amyleec Aysenur_ bende de oluyor ara ara geçiyor sonra ben de 21. Haftadayım gebelikle ilgili normal bir durum olduğunu düşünüyorum
Aysenur_ Arkadaşlar sağ göğsümun altındaki şiddetli ağrı için bugün kadın doğum acile gittim bebegimde bir şey yokmus çok şükür sağlıklı dediler.Kan ve idrar tahlili verdim doktor incelemedi benim gözüm bunu gördü sadece yaprakları hızlı hızlı geçti belkide işinin ehliydi bir bakışta anladi biz burda bir şey yapamayız büyük acile gitmen lazım dediler bende eve geldim inşallah bir problem çıkmaz kısaca bebeğim iyi ama bendeki sorunun ne olduğu anlaşılamadı ve başka yere yönlendirildim dün eşim acı cekmeme ragmen yanımda uyuyordu içimden onu bıçaklamak geliyordu bu sıralar çok iyi değiliz yazacaklarim uzun olacak hepiniz hakkınızı helal edin eşimin asıl mesleği su tesisatçılığı işini de çok iyi yapar her yerden ararlar gel bizimle çalış diye ama ailesi olacak insanlar hepsi hurdacılık yapıyor benim eşimin de aklına girdiler hurdacı ol diye her gün aradılar bize hiç rahat vermediler her hafta bize kalmaya geldiler evliligimin en güzel ayları zehir zemberek geçti bir hafta ablası bir hafta annesi bir hafta amcaoğlu bir hafta dedesi bu kafile tam dört ay böyle sürdü eşimde bu durumlara razı geldi böyle görmüşler böyle alismislar bende onun gönlü kırılmasın diye hep susmustum taki canıma tak diyene kadar daha fazla dayanamayıp eşime açıldım durumu anlattım çok sık geliyorlar ben çok boğuluyor ve çok yoruluyorum dedim biraz alınsa da benim niyetimi kötü algılasa şimdilik o sorunu atlattık meğer bunlar yaz aylarında gelmezlermis bizim evimiz doğalgazlı diye hususi kışın sıcacık ev diye kalmaya gelirlermis neyse arkadaşlar asıl meselem eşimin aklına girdiler ve eşim hurdacılık yapmaya karar verdi ailemin bana taktiği bütün bilezikleri aldı 10 tane bileziğim vardı hepsini kendi sülalem taktı bana eşimin birde arabası vardı onuda satacak kendine transit alıp hurdacılık yapacaktı ama eşime arabasını vermediler ailesi çok bencil sadece kendi boğazlarından rahatlarindan başka şey düşünmüyorlar eşim borçla arabasını aldı yani transit aldı ve hurdacilikta başladı şimdi borcunu ödemeye çalışıyor eşimin satacağı kendi taksisinide babası satmış ve kendi emeklilik parasını ödemiş eşime de beş kuruş vermemiş borç içinde çırpınıyoruz gözlerinde görüyor benim evime gelir yer içer sefa sürer üstüne üstlük ne beni ne evimi ne yemeklerimi beğenirler evimide pasak içinde koyar giderler eşimin ailesinden yana çok dertliyim ama eşimin gözleri açılmıyor ailesinin yaptıklarını görmüyor ona da bir seyy diyemiyorum sonuçta kendi atası anasi babası diyeceğim o ki bebeğime daha çöp alamadm evlendim evleneli aynı caputlari giyiyorum bir ihtiyacım olacak olursa ailem alıyor evimin ihtiyacına kadar ailem Sivas'ta oturuyor yanıma gelip evimin. Benim ihtiyacımı görü gidiyorlar bir gün yüzleri kızarmıyor ne eşimin nede ailesinin çoğu şeyi aseriyorum ama eşime söylemiyorum hatta dün bir kurabiye yüzünden gözyaşı döktüm aseripte yiyememek çok kötü bir şeymiş ama gerçekten ben eşime masraf olmayım ki bebeğimin her şeyini tam alsın diye düşünüyorum umarım bana yaptığını bebeğime de yapmaz onunda ihtiyaçlarını görmekten kaçınmaz şimdi eşimin ablası kocası çocukları kayinlari karıları çocukları bkayseride düğünleri olduğu için benim evimde kalmaya geleceklermis görümcelerimde tam bir gorumcektir düğünde dernekte asla konuşmazlar görürler pas vermezler ne arar ne sorarlar ancak işleri düşünce kapımı çalarlar o kadar goreneksiz cahiller ki cahiller söylenen sözlerin hicbiri boşuna söylenmemiş gerçekten sen neyse de senin kaynin kocan ne işi var neyse arkadaşlar ben çok doluyum anlataca çok şey var buda baya uzun oldu kusura bakmayın ama eşimden Yamada ailesinden yanada çok doluyum hepsini Allah'a havale ediyorum Rabbim bana ne yasattilarsa hesabını sorsun yanlarına birakmasinb
Caglasmsk Aysenur_ agrilarin biraz strese bagli duruyor senin canım. Anlattikca ben daraldim yemin ederim. Biraz konus kocana ya nedemek sen evlendin onun ailesisin. Onun sana ihtiyacini almasi lazim senin ailen değil. Bi de bakalim benim ihtiyacimi bebegimin ihtiyacni karsilamiyosan bende caliscam de. Nediycek. Yani bilmiyorum nasil halledilir bu konu nasil yaparsin bilmiyorum. Allah kolaylik ve sabir versinl
Nananusha Aysenur_ bendede bazen oluyo ama doktor dediki ayaklari kaburgaya girdiginde oyle oluyomus haraketli bebeklerde oyy bi canimi yakiyo dayanamaz hale geliyorum . 25 haftaligiz
Aysenur_ Nananusha iki gündür ağrıyordu bende bebeğime bir şey oldu korkusuyla soluğu hastanede aldım çok şükür bir problem yok erkek bebekler cok hareketli olur diye duymuştum benim oğlum olacak inşallah 💕❤
Anneyimmm Aysenur_ ben bu agriyi biliyorum kesin karaciger enzimlerin yukseldi bu cok o onemli gitmen lazim benim esim isteydi hemen taksi cagirmisti bana devlete gitmistim.serum taktilar
Aysenur_ Anneyimmm gitim canim doktora pek umursamadi biz seninle ilgilenemeyiz dedi buyuk acile git dedi bende eve geldim tahlil sonuçlarıma da göz ucuyla baktı iyi dedi umarım ilerde bir problem yasamam bebeğim olmasa ben bu ağrıyı yine çekerim ama ona bir sey oldu korkusuyla gittim cok sukur bebek iyi