Sirince-anne34 37+3 üz baya yoruldum bebek aşağı baskı yapıyor çıkacak gibi başaşağı doğum pozisyonunda, doğum böyle başlamaz değil mi su nişan gelmeden, biraz saçma soru olmuş olabilir 😊
2005_aysn Sirince-anne34 yok bence başlamaz benim hep aşağıya baskı yapıyor 20. Haftadan beri suan 38 hafta 1 günlük perşembe sezeryan olacağım korkmayin bisey olmaz insallah
Sirince-anne34 2005_aysn inşallah bende önümüzdeki hafta içi sezeryan olacagm. Kendimi sezeryana hazırlamışken normal doğumun başlamasını istemiyorum
Sirince-anne34 Deniz2961 o kadar baskı yapıyor ki yürüyemiyorum emekliyerek yatagıma geldim her an çıkacak gibi 😊
2005_aysn Sirince-anne34 korkmayın bende cok korktum sancilandim ama buraya kadar geldik kaçıncı gebwliginiz
Sirince-anne34 Clostiridium valla çok ciddiyim 😅üstüne birde diş ağrım var hayırlısı ile lu 1 hafta da geçseydi iyi olurdu
2005_aysn Sirince-anne34 anladım benim ucuncu ve cok zor geçiyor bu defa benimde hep aşağıda sanki elini ayağını cikaracak asagidan tirnakliyor sanki cok aşağıda hissediyorum mesela bende rabbim yardımcımız olsun inşallah
Clostiridium Sirince-anne34 ınsalaah gecer canım ya Allah şifa versin. Sen bu gece beni güldürdün çok yaşa emi :)