BuFi2012 Kızlar 38. Haftamdayım. Sol tarafıma yatamıyorum tam uykuya dalacakken nefessiz kalıyorum boğuluyo gibi oluyorum 😣😣 ve uyanıyorum. Varmı bu sorunu yaşayan
DidemDzltaDinel BuFi2012 BuFi2012 Ben de bugün 38 e girdim, sırt üstü uzun zamandır yatamıyorum Zaten nefessiz kaldığım icin bu aralar dediğiniz gibi sola yatınca da nefesim daralıyor hiçbir türlü uyuyamıyorum 😢
Edamesutbayik BuFi2012 canim benim bizimle beraber News alan bebeğimiz var karnımızda normaldir. Sigara kullananlarda daha çok görülüyor bu sorun. Sigara içilen ortamda dahi durmamak gerek.
Ravza0g BuFi2012 yok canım iki dakika hareket etsem hemen soluğum kesiliyor yatarken de aynısı uyku haram oldu 🤷♀️
Zuzuu BuFi2012 benim çok erken başladı nefes darlığım 33.haftamdayım bende doktorum bana bol ayran tüket dedi raz faydası oluyor gibi gerçekten
dygydnn BuFi2012 ahh canim bende ayniyim 34+2 deyim oturdugum yerde iş yapsam çamaşır falan katlasam nefesim daraliyor hemen. 😳
busrasahinn 30+5 im bende de başladı özellikle de oğlum hareket ederken çok oluyo havalar sıcak olduğu için gündüz hiç bişey yapmıyorum otururken bile nefesim daraliyo 😔
Glstn BuFi2012 Allah yardımcımız olsun kızlar.Bu konuda nefes egzersizleri çok fayda sağlıyormuş.Deneyen var mı bilmem😊