eliftombas Bugün kontrole gittiğimde bebeğimn kilosunun fazla olduğu söylendi biraz endişelendim sizin bu haftalarda bebeğinizin kilosu kaçtı ? Diyet mi yapmam lazım acaba suyum az olduğu söylendi şimdide havuç suyuna başladım :/
Civcivimm35 eliftombas benim 34 haftalıkken 2000 di normal demişti doktorum hamur işinden uzak durun derim
dakpinar- eliftombas 34 te 2500 benim de doktor fazla falan demedi yani korkulacak bir şey olsa söylerdi yani kg önde olabilir neden sizinki böyle söyledi acaba
ElifB08 Civcivimm35 yok canım ya bende çok hamur işi yemem ama benimde bebiş kilolu dedi doktor. Bence yediğimiz yarıyor
Elifinannesi_ 33 haftalıkken 2120 kg çıkmıştı yarın 34 oluyoruz şuan kilosunu bilmiyorum ama sanki fazla gibi 🙏🏻
DemetF eliftombas ben de bugun gittim 35. Haftamdayim 2500 kg 46 cm haftasiyla uyumlu dedi.Bence sizin ki de o kadar cok yuksek degil 200 gram fazla sadce
esmakc Geçen hafta 33+4 de gittigimde kilosu 2500du dr 2 hafta önden gidiyor demişti normal doğum için sorun dikkat etmek lazım canm seninki de onden gidiyor
Kerem_mom 35+6 da 3270 dedi benimki de tombik biraz 🧿😀 tatlı çok yiyorum yarın 36+6 olcaz bakalım ne diyecek. Ama fazla da ölçebiliyormuş kullandıkları aletler
ysmngrcn eliftombas Benim de 34. haftada kilosu 2600 çıktı. Baş çevresi de önden gidiyor. Ultrasonda gelişimsel bir sıkıntı çıkmadı. Genetik olarak iri bir bebek gibi görünüyor dedi. Biraz da aileden sanırım.
Semaberay 34+0 2750 Gr dedi genetik olabilir şekerin yok dedi benim bebeğim başından beri önden gidiyor erkek bebek