SelinDere Kızlar bebek çantasında kararsız kaldım ve hangi markaları gercih ettiniz yardımcı olurmusunuzz
Selindrellaa SelinDere ben de şurada yerimi alayım 🤭 hangi çantayı tercih etmişler model nedir acabaa
Beren47 SelinDere ben ilk gebeligimde chicconun setli çantasını almıştım şuan 2. Ye hamileyim ve my valice markasının çantasını aldım kalitesi boyutu vs harika usb girişli su gecirmez Bi sürü gözü var en alttaki eşyayı almak için arka kısmında ayrı Bi fermuarı var tavsiye ederim.ben çok begendim
yasemiinorhn SelinDere Kraft ta indirim var hepsiburada da kaçırma derim çantası çokta güzel geniişişş
hamisanne_63 SelinDere LCWaikiki den aldım cok güzel ve kocaman hastaneye giderken de onu kullanacağım iyiii ki almışım tavsiye ederim fiyatı da uygun indirimde almıştın
Mervecenan Momy bag yazan cantalar cok moda ondan alacagım ama moda diye değil tabiki fiyatı güzel içinde de 2 ayrı çantası var ve sonrasında da kullanılır gayet geniş renkleride var trendyoldan yorumlara bakıp alacagım 🥰
Gamze_yildirim Mervecenan momy bag yazan çantanın sırta takılabilir olanını aldım ben 140 a içi baya bı geniş kullanışlı duruyor henüz kullanmadık ama 1,5 ay sonra inşallah kullanmaya basliycaz 🙏
HollyMolly Ben yoyko deluxe siyah rengi tercih ettim. Hatta hamileliğimi öğrendiğimde aldığım ilk eşya:) indirim vardı 100 TL ye almıştım Mayıs ayında. Bol gözlü sağlam su geçirmeyen çok şık bir çanta.
Mervecenan HollyMolly suan 3 katı fiyat 😂😂ablam önerdi ama ben sırt cantası sevmiyorum tam bebek bakım cantası güzel kullanışlı güle güle kullanın🥰
Merveddd https://resimyukle.io/r/t6VQN935D8 Ben muca’dan aldım içi cok kullanışlı ve geniş bakabilirsiniz🥰
yasemiinorhn Mozarella yok cahillik değil estağfurullah ama ayrıca biberon koyma yeri falan olunca daha cazip geliyor insana her şeyin işte asortiği çıktı 😂😂
Nazmel SelinDere okiedog çantaları hem sırt hem yandan takabiliyorsun içi çok geniş ve tamamen annenin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış ben çok memnunum.