tospikaskim YoncaD anladım canım ilk başlarda içmedim belki zararı olur diye çünkü çok aşırı astli oldugu için ama şimdi başlıyorum artık 13 hafta
marbling10 tospikaskim en başından itibaren günde 1 adet içebilirsiniz. Özellikle kızılay erzincan tercih ederseniz magnezyumu en yüksek oranda almış olursunuz
Busrabusra33 tospikaskim cevremdekiler faydası var diyor çok kişiden duydum bende arada iciyorm içince bebiş daha çok hareketleniyo🤗
3Aysenur33 tospikaskim Her gün 1 tane içebilirsin. Hamile olmayan insanlar için de aynı şey geçerli. Günde bir gayet normal
Esraozcn61 tospikaskim en başından içmeye başlanılmalı kaşık ağrısı vs de azaltıyor ilk başlarda Kızılay ama son 3 ayda kesinlikle Beypazarı tüketin Kızılay’da tuz oranı fazla bilginiz olsun 😇
Mercimekm tospikaskim magnezyum oranı Yüksek olanları içmen gerek. Bazılarının sodyumu fazla magnezyumu düşük. Beypazarı en iyisi gebelikte
Ozlem2904 tospikaskim ilk aylardan itibaren sade olacak sekilde 1 tane icebilirsiniz gunluk icinde magnezyum var bacak kramplari kemik agrilari icin cok iyi geliyo