Gllsmm Geçmek bilmeyen kaburga ağrılarım var hep sırt üstü uzanmam gerekiyor , kaburga ağrısı olupta geçmesi için önerisi olan var mı😔
Mehtap38- Gllsmm 35. Haftamdayım hala gecmedı cnm etıme batıyor kaburgalarım adeta.hamılelıkte tek zorlandıgım sey buydu kaburga agrısı dogurana kadar gecmez dedı dr um
mehmel54 Gllsmm tek bende oluyor sanıyordum. Şuan bile ağlamak üzereyim ağrıdan. Nasıl ve ne zaman geçecek hiç bilmiyorum ama umarım geçer biran önce. 😞
Ayaz2016alya2022 Mehtap38- bacım benim ilk hamilegimdede agrıyordu ama bu ikinci hamileliğim daha cok agrıyor 31 haftalıgım dr sordum dedı bebegım ayağını koyuyor oraya ondan bıde 15 haftada başladı düşünün
Gllsmm Mehtap38- gerçekten çok Zor çalışıyorum bi de gün içerisinde hep oturmam gerekiyor uzandığımda rahatlıyorum en azından
Mehtap38- Gllsmm ayy Allah kolaylık versın cnm ben evdeyım yıne uzanabılıyorum .uzun sure ayakta kalınca oturunca yatınca hep batıyo.parol ıcebılırsın dedı dr um pek faydasını gormedım.kalsıyum takvıyesı alabılırsın
elizli_gunler Benim de sol kaburga iptal resmen, doktor ayağını koyuyor demişti. Canım yavrum analık böyle bir şey galiba 🐣
Anneminik Benim 20.haftalarda baslamisti 37. Haftaya kadar devam etti kaburgalarim kirildi saniyodum oyle bi agriydi hic birsey gecirmiyodu sadece bebek pozisyon degistrince rahatliyodum 🤦🏼♀️