Anne8484 Saat 20:00 dan beri bebegim sag tarafta yükselip iniyor bir ara da sağdan sola gecjyor gibi dalgalanma oldu..Bu saat oldu halen toplanıyor sag tarafta.Yuruyup su içince gecjyor ama uyanınca yine aynısını yapıyor normal midir?
Eslemkusun_annesi Anne8484 bende 35+2 yim aynı durum sabahtan beri bende de var bir yere toplanıp seetlesiyor tedirgin oldum 🙄
Mlhameliha Anne8484 benimde aynısı oluyor canım sanırım yerleri daraldı rahat hareket edemiyorlar ondna
mervegemen- Anne8484 yerleri daraldi artik nuyuk ihtimal ondan. Birde eger erkek ise annem demisti bir tarafa toplanır kalir ordaki şişliği hissedersin demisti benimki de uzun zamandir yapiyor.
Ayseela7 Anne8484 normal benimde 34 35 itibariyle oluyordu. Su an 37 haftalığım iyice oluyor bir yere toplanıyor göbeğim hep yamuk durumda bes on dk iniyor sonra tekrar 😊😊
Anne8484 Ayseela7 işin garip tarafı 20:00 dan beri sanci da dinmedi, adet sancısı gibi..normalde olunca kesiliyor 2 saat sonra veya 3 saat sonra oluyordu
ballimlerr2123 Bende toplanma sorununu çok yaşıyordum bebeğimle fakat bugün gün boyu hiç doğru düzgün hareket etmedi normalde çok hareketli bir bebekti sizce korkmalımıyım 35+2 acaba yeri daralıyor ondan mı oluyor bilemedim.
Anne8484 ballimlerr2123 günde 10 olması en az hareketi..Tabiki bir görünün Allah korusun suyunda falan azalma olunca hareket azalırken.. benim de sanci bitmedi 20:00 dan beri..uyanınca duş alacağım yine gecmezse hastaneye gixecem ..Ciğer gelisiritiricimi vuruldum zaten
ballimlerr2123 Anne8484 Allah yardımcınız olsun inşallah ya hastaneye gitmek değil de o nstye bağlanıp hareketsiz beklemek beni çok geriyor birde devlet hastanesine gittiğim için çok uzun sürüyor sonuç almam o yüzden gitmek istemedim fakat bugün iki defa anca hareket etti şuanda biraz kıpırdamaya başladı