Ecetiryaki Ense kalınlığı 11 ve 14.hafta arasında yapılıyorya ben tam 11.haftada gitsem olur dimi yoksa 11′i biraz geçsin mi bilgi verebilcek var mı?
Merveee_41 Ecetiryaki Tam zamanı yaptirabilirsin geçen hafta yapalim dedi doktor ben kendim yaptrmadm 12. Haftamdayim yarin yaptircam insallah ama tam zamanı 11.haftaya girdiginde yaptirabilirsin bana olur demislerdi
Melos12 Ecetiryaki yaptırabılırsın canım 11 den sonra yapıyorlar bende 12 ye girmeme yakın yaptırmıştım
ftmnr_drgt Ecetiryaki 11 14 arası evet 12+2de gitmiştik biz 14+4te de kan sonuçlarınızı almaya gittik kızımızı gorduk🤗 doktorunuzu arayıp danışabilirsiniz de bende bazı durumlar da randevu öncesi soruyorum
Ecetiryaki Merveee_41 Teşekkür ederim bende biraz arada kaldım şimdi tam günü geri çevirirler falan diye oyüzden sormak istedim 😊
Ecetiryaki ftmnr_drgt Teşekkür ederim benim şuan belirli bir doktorum yok ense kalınlığı için devlete gidicem de öyle sorabileceğim biri yok şuan 😊
Melos12 Ecetiryaki git git canım zaten doktorun olup olmayacağını söyler ama büyük bi ihtimalle ikili teste sokar
Sulee55 Ecetiryaki ben de 12 deyim yarın yaptircam doktora da sorduğumda tam 11 de yaptırma 12-13 gibi yaptır biraz daha büyümüş olsun düzgün net güzel ölçüm alınabilsin diye
Ecetiryaki Sulee55 Evet bende boş yere gitmek istemiyorum açıkcası oyüzden sordum iyiki sormuşum teşekkür ederim ☺️