Papatyamisali_20_25 Leylakkk Allahım inşallah bizlerede nasip eder 🤲 sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah yavrunuzu ❤️
Leylakkk Papatyamisali_20_25 amin insAllah Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasin sormak istediginiz seyler varsa seve seve cevaplarim
Papatyamisali_20_25 gl12cn34 merhabalar Bursa’dan Bahçeci Tüp bebek merkezine Betül Dündar doktorum. 🤗🥰
Papatyamisali_20_25 Erayhilal Çok güzel şeyler yazmissiniz Ben yanlızım ailem uzakta eşimin aileside uzakta eşimde çalışıyor ama ben eşim çok büyük destekcim çok şükür 🥰🥰 Yanlizlik benim için daha güzel kafam rahat olmuş olur stres üzüntü yaşamam 🍀 Çok sağolun ❤️❤️ bana da dualarınızı esirgemeyin 🤗🤗
Erayhilal Papatyamisali_20_25 kesinlikle yalnizlik daha iyi cok kalabalik cok stres cunku bende normalde altli ustlu aile apartmaninda oturan biriyim eltim baska yerde onda daha rahat ettim bazen herkesten uzak olmak daha iyidir 👍🥰 dualarim seninle canim isteyen herkese rabbim nasip etsin 🥰
Papatyamisali_20_25 Ecem16 Amin inşallah 🤲 Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin. Bir avazda dogurursunuz inşallah 🤲❤️❤️ Darısı bizlerinn başına ❤️🥰
Umutluanne1 Papatyamisali_20_25 amiiin inşallah canım Allah razı olsun 🤲😍 bu yoldaki herkesin emeğinin karşılığını versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla🤲
Papatyamisali_20_25 Sevdam_90 ayy normalde de hiç tutamam direk lavaboya giderim Allah yardımcım olsun o zaman😅😅 Artık dayanicam yapicak bişey yok ❤️❤️
Sevdam_90 Papatyamisali_20_25 Sorma bacim hemsir bana yarisini yap dedi transfere alinmam uzayinca ama baslayinca durabilmek cok zor 😅😅😅😅
Papatyamisali_20_25 Oznur077 yaa inşallah tutunur minik 🤲🤲 Darısı hepimizin basina sizde dikkat edin burdaki yorumlarda çok kişi tavsiyeler verdi dinleyelim birbirimize dua edelim inşallah Allahım Ruh üflesin 🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Papatyamisali_20_25 Kucukmucize çok sağolun amin inşallah 🤲 Kabız olmamak için bol bol kaygısı suyu icicem bunu bı abla yazmıştı. Bunların hepsine uyacagim inşallah nasip eder Allahım çok teşekkür ederim ❤️❤️🍀🍀
Kucukmucize Papatyamisali_20_25 ne demek canım.Aynen kabız olmaz canım Hayırlı haberlerini alırız inşallah 🙏
Mutehayyil90 Sevdam_90 hayır o Gaziantep’e geçti sanırım. Benim doktorum Gökalp Öner’di. Gebelik düşünen, Tüp bebek sürecinde olan, tüp bebek düşünen herkese İnstagram sayfasını takip etmesini öneririm. Canlı yayınları ile de harika bilgiler veriyor 💐
14meydan14 Papatyamisali_20_25 amin inşallah önce size sonra rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah😊
Bebisiannesi Papatyamisali_20_25 inşallah tez vakitte 🤲🤲 ama benden tavsiye sakın doktorum dediği günden önce test yapma ben yaptım ve 2 gün ağlama krizlerine girdim. Lütfen her zaman moralini yüksek tut ve bebeğin karnında gibi hareket et 😍
Sevdam_90 Mutehayyil90 Bende kayseri acibademde basladim ve gaziantepe gitti malesef bir an o sandim ☺️
Senaesmer Papatyamisali_20_25 merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah herşey çok güzel olur. Benim 4. Tedavim olacak bu hafta rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun. 🥰