Sekerhamuru09 Betfer bence halsiz olduğunuz için bişey yapasınız yok yoksa öyle bi durum yaşayan yoktur heralde yani psikolojikte olabilir 🙂
Tazeanne0134 Betfer ay ben ilk gebeliğim de kasım ayında Adana’ya gelmiştim 4 litre su içtiğimi bilirim sıcaktan banyoda 3-4 güne 1 yapardım şimdi 2.ye hamileyim bulantım olmadığı sürece 3 lt
Asyaburcin Betfer ben öyleyim çok kötü bir durum gerçekten normalde günde 2 defa dua alan biriydim ama hamilelikte hafta 1 bile banyo yaptığım oluyor suyuda geceye kadar zoraki 2 3 bardak zar zor yani
Algorab Betfer su icme konusunda zorluyorum kendimi gunde 2.5-3 ltye tamamlayayim diye.Hamile kalmadan once de pek içemezdim suyu zaten ama banyo aman Allahim🙂 hamile kalmadan günlük dus alan ben hafta 1 zorla tam banyo yapiyorum (sac +vucut)😅😅 vucudumu gunluk yikarim ama sac cok zoruma gelio ay uzadi kestiremedim hamilelik surecinde ondan mi bilmiom ama bitlenmem insallah😅😅
[silindi] Betfer suyu deli gibi içiyom banyoyu da iki üç günde bir ama tuvalete gitmekten gına geldi hiç tuvalete gitmek istemiyom altıma işemek istiyom yeter artık
bebeklibirisi Betfer banyoya girdiğimde tansiyonum düşüyor buhardan falan herhalde benim için o konu sıkıntı 12. Haftadayım
kizannesi_1004 Betfer ya su hiç içemiyorum çok yanlış yaptığım enfeksiyonu tetiklyor ama.napiyim olmuyo duşa da üşeniyorum evet 😂
Hayallerim95 Betfer valla evde tek yaşasam hiç banyo yapmıcam o derece üşengeçim önceden duştan çıkmazdım ams hamileyken cok üşeniyorum 😅Saç kurulaması özellikle😂🙄 Suda çok içemiyorum cok tembel oldum 😕
telaslianneee Betfer hamileliğin başından beri şampuan, duş jeli, roll-on kokularından tiksiniyorum. Yeni duş alan birinin yanında duramıyorum 😢 ben de dolayısı ile daha az duş alıyorum eskiye göre