Ebrudrgt 32+6 haftalik hamileyim ozel bolgeye ve kasiklara giren ani sanci normalmi oyle olan varmi yazabilirmi?
Busragb Ebrudrgt benimde şuan 37 haftalık 2 hafta önce ara ara oluyordu nst de sancı çıktı erken doğum riski için iğne falan verdi doktorum gerçi yine ara ara öyle sancı oluyor ama ne olur ne olmaz bi doktorunla görüş
Dmllale Ebrudrgt doğumla ilgili olabilir mi bilmiyorum ama 15 haftalık gebeyim benimde böyle şikayetim vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Ebrudrgt Busragb cumartesi gunu kontrolm vardi ultrasonla flan bakti cok sukur bi sikinti yoktu olsa soylerdu herhalde. Bu nts dediginiz orda kc haftalikken bakmaya baslaniyorki acaba.
kucukhobby-11 İlk ve son trimesterda özellikle normal rahim genişlediği için. Bıçak batması gibi değil mi ☺️
Ebrudrgt kucukhobby-11 evet bicak saplanir gbi aniden giriyor degisik birsey ya. Insallah onemli birsey degildir allah korusun 😐ben biraz evhamli bir yapiya sahibim hemen kafama takiliyor 😣
Puki 16+4 aynı sorunu bende yaşıyorum geçmeyen rahimde Bi ağrı 14 Haftalık tan veri çekiyorum bazen yürütmüyo hareket Bile ettirmiyo neden oluyo acaba
Ebrudrgt Puki doktora gitmednmi normalmi diyorki allahin izniyle birsey yoktur insalla ya. Bak burdada normal diyorlar ama
kucukhobby-11 Ebrudrgt ben de senin gibiyim doktora sorduğumda normal rahim genişliyor dedi. Benim doktor çok sancın olur ağrın olur şiddetlenerek artar ve geçmez, kanama olur suyun gelir bunlar dışında olan her şey normal dedi 😂
Puki Ebrudrgt randevu cuma günü o zaman soracam inşallah nsallah Bi şey yoktur yaa bilmiyorum korku da yok değil hani
Ebrudrgt SelinYakgul her gun oluyormu sizin. Cok sık olmasada benim hemen hemen hergun oluyor ya. Bir iki hafta onceye kadar.yoktu boyle cunku 😦
SelinYakgul Ebrudrgt yok hergün olmuyor hatta çok nadir oluyor. Benim genellikle adet sancısı şeklinde sancım oluyor 🤷♀️
Ebrudrgt Dmllale ama idrar yaparken yanma sizi nebiliyim oyle seylee yokki.senin varmiydida cikti peki
Puki Ebrudrgt buradakiler sordum kadın doğuma gidin diyo kesin Bi şey öğrenemedim kendi kendime geçirme yolları aradım ama inşallah bir şey yoktur olmaz