Minicikveannesi Kızlar cinsiyet tahmininde bıçak konulan yastığa oturdum ama doktor kız diyor bende açıkcası kararsız kaldım herkes bıçaksa erkektir yanlış çıkmaz diyor 🤭🤣🤣🤣 Yanlış çıkan var mı merak ettim ona göre alışveriş yapacağım 😅
Deletedmom93428 Minicikveannesi vallaha saçma gelecek ama normalde herkes kız diye tahmin etti sonra eşimin teyzesi yaptı bana bu bıçak mı makas mı neyse bende erkek olan hangisi demekse ona oturmuştum oğlum oldu şimdi eşyalardan hangisi kız hangşsş erkek demekti hatırlamıyorum
deletedmom27371 Minicikveannesi komşumuzun gelinine yaptılar kız çıktı ama oğlu oldu. Bana da doktor erkek gibi duruyor dedi onu yaptılar onda kız çıktı bakalım kısmetse haftaya çarşamba kontrolümüz var. Ama o testlere göre kıyafet almayı düşünmüyorsunuz herhalde 🤷🏼♀️
Evrim1906 Minicikveannesi valla canım Allah bilir bana %70 kız dedi doktor ilk bebeğim de oğlum oldu şimdi 18+3üm göstermedi henüz yani sadece Allah bilir hayırlısı neyse o olsun
Tosuncukannesi Minicikveannesi yüzükle cinsiyet öğrenme var ya onu yaptı görümcem göbeğimin üstüne tuttu kız olacak bakta göre dedi erkek oldu 😂😂😂
Minicikveannesi deletedmom27371 Yok yok onu kastetmedim 🤣 O testte bıçağa oturdum ama doktor kız dedi 18haftadayken. Ama kordon da olabilir emin değilim dedi 🤭 Arkadaşımda bu eski yöntem asla şaşmaz dedi benimde aklım karıştı 🤦🏻♀️
Puki İnanmıyorum ya ben tuttuğuna yüzük testi gördü eşim onu denedik ilk kız çıktı sonra erkek yine yaptık farklı bunu deneyecem cuma günü de gidecem doktora yazarım sojucu
Minicikveannesi Puki Sağlıklı olsunlarda inşallah ♥️ Ya zaten yüzde 50 ihtimalle tutucak başka yolu yok 🤣
Puki Minicikveannesi 😄😄 aynen öyle eşimle şimdi denedik bıçak üstüne oturdum bakalım cuma günu ne çıkacak hayırlısı
Mervekrby Minicikveannesi ilk oğlumda kayınvalidem bana yapmıştı bende makas çıkmıştı yani doğru çıktı 😅 Hamileliğim kız olsun çok istiyordum eltim yaptı ayna çıktı bu sefer ve kızım olacak inşallah 😅