Gamze1351 Zann2606 canım çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bağışlasın sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲
Zann2606 Ylnnn ikili yaptırdım kan değerim yüksek çıkmıştı üçlü yapamadım covid olmuştum carantinadaydim
Zann2606 Gamze1351 allah razı olsun ınsallh büyük şifa bulur yaşarsa da tedavi olanağı olmayan hastalıkları var diyo doktor 😔
Zann2606 Ylnnn inanın hiç bilmiyorum ama özellikle kulakları ne güzel olmuş dedi bebeğim bi doğdu iki kulağı yok
Bebegimveben0811- Zann2606 oy rabbim şifa versin imtihanını kolay eylesin ne diyim güzel kardeşim doktor mu göremedi bilmiyorum ki çok üzüldüm ama inan.
Zann2606 Bebegimveben0811- doğacağı güne kadar normal hiç bi sıkıntı yok dediler yavrum bi doğdu engelleri ile hastanede yaşam mücadelesi veriyor çok zor bi imtihan
Gamze1351 Zann2606 Rabbim şafi ismiyle şifa versin bebisine Rabbime sigin ins Allah’tan başka kimse bilmez onu çok çok dua ediom Allah büyük 🤲
Zann2606 Heyecanla bu uygulamadaki son hafta gelsede kids gecsek derdim 12 gün oldu yavrum yanimda değil entübe de😔
Eda0007 Gamze1351 canım benim down sendromu bak nerdeyse sıfır risk çıktı ama doktor sevinmeyelim bu sadece risk hesaplaması böyle olup down doğanda var. Down diyip normal doğanda var dedi
Gamze1351 Eda0007 öle hkalisiniz valla herşey rabbimden bn olacağına bıraktım herseyi en iyisini Rabbim bilir 🤲👍
Tugcekkkkk Gamze1351 nifty testi var imkanınız varsa yaptırın. İçiniz rahat eder en azından. Sonucu garanti en azından
Gamze1351 Tugcekkkkk valla dusunmuom nifty testi olacağına bıraktım herseyi rabbim bilir ne verdiyse başımız gözümüz üstüne 👍☺️🤲