Dyg34 Ya hiç ilk hamileligi olupta 15 haftasında pıt pıt atma hisseden varmı 🤗 burda hep gaz diyorlar ama degıl sanki ya hiissedenler kimler nasıl 👀
Oznurboluzun Dyg34 15+6 günlüğüm ben 2 kere sol tarafında pit pıt hissettim ve 2 kerede karnında bir tuhaflık hissettim ama çok hafif araştırdığımda genelde gaz diyorlar ama bakalim cinsiyetimizi öğrenemedik inşallah cuma günü gidicem o zaman öğrenicez
serapinci Dyg34 ben hissediyorum 😍😍 erkek olacak benimde gaz olunca anlıyorum gaz değil oğluşum😍 15+6 benimde😍🙏💙
Kubraygt Dyg34 canım ben 17 oldum artık iyice hissediyorum ilk zamanlarda gazdı eminim çünkü şimdiki hisle o çok farklıydı 🤗
Ravza0g Bebişin erkek mi Canım erkek bebekler kızlara göre daha hareketli olur diyorlar benimki kız 20. Haftada hissetmiştim bende aynı kalp atar gibi hissettim 🤗
TugbaDerin Erkek benimde yarın 16. Hafta olacak inşallah bende dün hissettim pıt pıt iki kere gaz olduğunu sanmıyorum ayırt edebiliriz sonuçta 😊
Dyg34 TugbaDerin yani birde 4 kere aynı yerde gaz olmaz diye düsünüyorum birde duygusal bağ onu hisediyorsun☺️☺️ Yok daha bir çorap almadım ya 🙄
Dyg34 Oznurboluzun öncelikle tabikide sağlıklı olsun ama kalbinden geceni duymak nasip olsun cinsiyet için ilk söylüyor ya aglıyosun🤗 benimde senin gibi sol taraftan vuruyor daha önce hiç olmadı 15olduk başkadı ama çol belli belirsiz 🤗
Dyg34 Kubraygt belki bizde senin gibi diyicez 😂 ya belkide bekleyiş piskolojisi de olabilir ama az kaldı 17 18 hissedilir tam sanırım çok güzel bir duygu dimi🙏
melikeyilbah Dyg34 ben yüzüstü yatmaya çalıştığımda bu pıt pıt hissini hissesiyorum acaba mı diyordum ama demek ki doğru😊 15+6 yız bizde cinsiyet henüz belli değil😊
Dyg34 melikeyilbah yuz ustu ıgneye vurulmaya gittigimde bile yatamıyorum kasılıyorum sende yatma ki benim karnım yok daha çıkmadı yani karından degil kasıyor yapma sende
Kubraygt Dyg34 hani salıncakta sallanırken bi his olurya böylr kelebek uçar gibi öyle bişeler oluyo. 😍😍 çok güzel bi de hareket edince artık için rahat oluyo eskiden az ağrıda doktora giderdim şimdi ben iyiyim diyo minnoşum 🤗🤗
Dyg34 Kubraygt alahalaa ozaman bu pıt pıt yanlış alarm🤗 kelebek hissi duydum burda Ya sorma ayda bir gidiyorsun ya ben şimdi duramıyorum cok merak ediyorum hareketlenınce daha guvende hıssediyorsun en çokta ondan istiyoruz hemen olsun diye herhalde