Kubra2401 Merhaba Kızlar bende dün gece doğum yaptım. İnşallah en kısa zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşacağım. 38+1 de suyum gelmesiyle başladı doğumum. Ve iki gündür sütüm gelmiyor. Ne yapabilirim lütfen tecrübeli olanlar yardım edin
lentil Kubra2401 bende 3 gün önce doğum yaptm. Bebek yoğun bakıma girince kesildi. Dünden beri bol bol su içiyorm her öğünde yeşillik kesn yiyorm bol bol dereotu maydanoz özellkle. Bir de günde 2 3 dilim baklava yiyorm. Bgn çok çok artmştı sabahtan beri. Sağım yaptığım için farkı görüyorm
Selin12- Kubra2401 canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün banyoda sicak du ile masaj yap daha sonra dereotu ve semiz otu bir de boza iç canım bunlar arttırıyor birde her fırsatta emzir gelsene gelmesen elektrikli göğüs pompan varsa onunla sağ ki sütun çoğalsın
Elfelf475 Kubra2401 sıcak duş alın ama ne yaparsanız yapın gelmiyor derseniz gelmez zaten su anda o aşırı gelmez bebek çekerse gelir sadece Öncelik pozitif olun sonra siz birini emzirirken ötekinden akacak 🌸
Hatice_32 Kubra2401 sıcak duş alın bol bol su için birde pompayla sagmayi deneyin tıkalı da olabilir bebeğin çenesi henüz kuvvetli olmadığı için olmuyor olabilir benim pompayla sütüm çabuk inmişti
Kubra2401 lentil hayırlı olsun canım. İnşallah en kosa zamanda bebeğine kavuşursun. Dediklerini deneyecem teşekkür ederim
Kubra2401 Selin12- Çok teşekkür ederim canım. Annemler ilk sütün gelmeden banyo yapma dediler. Bende onun için duş almadım daha. Emzirmeye çalışıyorum ama gögüs ucumda olmadığı için tamamen tutmuyor bebek. Sağma makinasınıda istedim bakalım onunla deneyecem.
Selin12- Kubra2401 canım sıcak su sütün kanallardan aşağıya inmesine sebep oluyor hani annenler dedi diye girmiyorsun sıcak su kompleksi uygula oda ise yariyor
lentil Kubra2401 sağol cnm inşallah sennde sütün hemn gelir. Ama sakın stres yapma benm stres yaptım anında gitti sütüm sakin kal
Aslaninannesi01 Kubra2401 bebeğiniz hayrlı olsun sütünüz gelmiyorsa mama takviyesinde bulunun mutlaka benim bebeğimin hem şekeri düşmüştü hemde sarılık olmuştu küveze aldılar 7 günde çıktı sürekli ten temasında bulunun bol su için birde ben irmikli tatlılar yediğim zaman artışı bariz farkediyrm
Mervedefne33 Kubra2401 cnm hayırlı olsun ben dereotu yesil soğan Kuru sogan kahvaltı da tahin pekmez bunları tuketirdi. Çok güzel süt yapıyor dene deri derim