minikportakal Kızlar bel agrısı çekiyorum aşırı rahim büyümesinden dolayı mı acaba olan varmıydı bu dönemlerde
Glsh14 minikportakal bende 9+6 yim hem bel agrim hemde adet sancisi gibi agrim oluyor.bayadir agrim olmuyordu.bende yarin sabah doktoruma yazip sorcam
Fatma29 minikportakal Bende 16m haftadayım şuan belime ve kasıklarıma çok ağrı giriyor. Bekliyorum bakalım şimdilik yürüyemiyorum
Glsh14 minikportakal olur tabiki ogrenir ogrenmez yazarim.googledan baktigimda rahim buyumesinden dolayi kaynaklaniyor kanama olmadigi surece korkulcak bisey yok yaziyordu.yinede bi sorayim icimiz rahat etsin
minikportakal Glsh14 kanamam yok şükür de kasık agrım oluyor bide sürekli bel sokumunda agrı oluyor yatıyorum bu şekilde bile agrı var
Glsh14 minikportakal bel sokumunda bendede aci var surekli degil ama bi anda oluyor sag ayagimi yurumek icin kaldirirken asiri bi aci var ama bazende geciyor
dml33 Glsh14 normal diyo doktorlar cnm rahim genisledigi için 10 haftalık bnmde arada kasik ağrısı oluo kanama olmadığı surece dinlen bol bol dedi doktorda
minikportakal dml33 ailemin yanındayım canım İnan sadece uyuyorum 😃 başka yaptığım bişey yok ondan belim ağrıyınca tedirgin oldum