Rina Merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Yumurtlama günüm 14 olurdu, 17. güne kaydı, beklenen adet tarihi de değişti. Bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti. Sizler yumurtlamadan sonra kaçıncı gün test yaptığınızda pozitif gördünüz acaba?
Dryadeniz Rina 2 kere hamile kaldim ilki duusk oldu ikisindede yumurtlamadan itibaren 12. Gun cok silik bir cizgiyle ogrendim beta 25 lerdeydi
Rina Rum-1 Çok sağolun🙏🏻 Bu sefer benim de planım o yönde kendimi tutabilirsem😄 Geçen ay check up yaparken şeytan dürttü erkenden beta hcg baktırdım. 11.8 çıkmıştı sonra yükselmesini bekledim zaman geçmedi. Yükseldi sevindim sonra da düştü bu sefer üzüldüm. Sonra bir daha asla erkenden yapmayacağım dedim kendi kendime😬☺️
Neseeli Rina 8 ile öğrendim canım öncesinde duş gebelik yaşadığım için 3 günde bir kan verdim en az %100 artıyor mu diye takip ettim
Dyg61 Rina 3 gün sonra kan verdim 64 dü sanırım değerim sonra iki günde bir kan verip değerin yükselişini takip etmiştim
Smilend Rina şüphede kaldım tabii hergün bi test yaptım ve hep çift çizgi çıktı 3. Gün kan verdim 257 çıktı daha adetim bile gecikmemişti. Adetime 3 gün falan vardı. Benim erken ovulasyon olmuştu.
Rina Dyg61 Benim de 11.günde 11.8 çıkmıştı geçen ay ama kimyasal oldu. Gerçekten artış önemli olan ben gerçi o zaman çok düşük görünce acaba kimyasal mı olacak demiştim
bsraugr Rina yumurtlamayı ayın 11 inde görmüştüm 22 sinde test yaptım pozitifi gördüm aynı gün kan verdim 20.81 çıktı şimdi yükselişi takip ediyoruz