Nurss34 Kızlar tamamlayıcı sigorta yaptık 2 ay oldu . 2 aydır çocuk deniyoruz olmadı hala . Ben de strese soktum kendimi olmuyor diye boşuna para gidiyor falan . Çocuk olacağı varsada olmayacak bu stresimle :( sizde yaptırmış mıydınız ?
Toprak_hira59 Nurss34 en iyisini yapmissiniz anadolu saglik sigortasi dogumu ve muaynenin tamamini karsiliyor stres yapmayin belki 1 aya belki 1 seneye bebis olur Allah bilir ama sigorta sayesinde rahat edersiniz 😀
Toprak_hira59 Nurss34 esimin is yeri 2017 senesinden beri calisanlarin es ve cocuklarina Anadolu saglik sigortasi yapiyormus tabi haberimiz yok o kadar rahat ettim ki herseyimi ozelde yaptiriyorum dogumda dahil hastanede ögrenince sok olduk resmen 🤣
Nurss34 Gnz canım eşimin arkadaşının tanıdığına yaptırdık Anadolu tamamlayıcı sigorta taksite böldük ama şu an fiyatı değişmiştir 4200 falandı yanlışta hatırlıyor olabilirim emin değilim
Nurss34 Toprak_hira59 evet çok güzel bişey ama işte ücreti olunca kafaya takıyorsun çocuk ya olmazsa diye . Siz şanslısınız ne güzel valla
Toprak_hira59 Nurss34 kötü düsünmeyin neden olmasin gerekli tahlileri yaptirdiniz mi hani olmamasi gereken bir durum yoktur umarim. Allahim en kisa zamanda kucaginizi doldursun insaallah🙏🏻🙏🏻
Toprak_hira59 Nurss34 o zaman icinizi ferah tutun ben 2.bebgimi kurtaj olmustum daha sonra rahminde yapisma var operasyn gecirmeden cocuk sahibi olamazsin dediler kac dr.gezdim 3 sene olmamisti tam umidi kestik artik istemiyoruz derken supriz oldu suan 35 haftadyz bak 🤗
Toprak_hira59 Nurss34 o konuda malesef bir fikrim yok ama saglim cepte prg dan baktigim da policemde görmüstüm hersene temmuz ayinda bitmis ve is yeri yeniden ayni ay baslatmis sanirim bizimkilerde senelik ve yeniden basladigi icin faydalaniyoruz
Nurss34 Toprak_hira59 siz diyşnce ben de yükledim sağlığım cepte . Diş için limitsiz diyor doğru mu acaba ya