portakalcicegii SedanurUnveren yüzyıl ışık tıp merkezinde Metin hoca var herkes onu öneriyor. Bir araştırın derim. Yıllarca edenlerdendim çevrem hep ona gidiyordu
SedanurUnveren Serpiloral ben de geçen hafta ilk muayenemi onda oldum fakat emin olamadım. Siz binnur hanıma ne zamandır gidiyorsunuzz?
Serpiloral SedanurUnveren 23+5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimden beri gidiyorum kuzum çok memnunum
sanslibiranne SedanurUnveren Binnur hoca yüzünden karnımda ölü bebeği görmesine rağmen beni haftalarca bekletti, esenler medipole gittiğimde doktor sen niye bu saate kadar bekledin dedi. Binnur hocayı önermiyorum. Esenler kliniğinde metin hoca çok çok iyi
portakalcicegii Serpiloral benim çevrem hep ona gidiyordu ve bayağı bir hastası var. Şahsen orda otursam bende giderdim
Serpiloral sanslibiranne nasıl böyle durumu anlayamadı canım ciddimisin sen kanaman falan yokmuydu senin?
yagmurrrduru Kucukkoy bilge hastanesi oğuz beyi tavsiye ediyorum ilk gebeligimde gitmiştim şimdi 2 gebeliyim oraya devam..
sanslibiranne Serpiloral 4 hafta boyunca kanamam sürdü. 9 haftalık olmustu hala düşük yapmadım, aldırmamı da söylemedi. Sancılara dayanamayıp medipole gittiğimde bebeğin beni neredeyse zehirleyeceğini söyledi.
Minik1Civciv SedanurUnveren esenler medipol Tuba kılıç arkadaşım iki kızını orda doğurdu çok memnun normal doğum yaptı uzak olmasaydı bana kesin giderdim