busra_080421 CanselUrgnc doktor ultrason kontrolünde ve vajinal kontrolle anlıyor rahim ağzı kısalığını ama belki erken anlaşılmadığında anneye belirtileri de oluyordur
nazsimaova Gonul777 kanamali gecirdm ilk haftalarini sonrada plasenta previa sonrada erken dogum riski ve erken dogum yaptm
Tugcesevimli Hatice_alkan42 bana sadece progestan 100 verdi etki goremedik 200 e çıkardı özellikle reglime yakın kanamam oluyor kırmızı renkte her geldiğinde çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😓
Melek_29A mutlugebeee anladim benimde 14mm e düştü rahim agzi uzunluğu ama nasil dogum yapicam bilemiyorum doktorda son dk belli olur dedii
mutlugebeee deno1 ne 2 kilolar gördüm küvöze girmeyen ben doğum yaptığum gün yan odalarımda iki tane 33 haftalık vardı taburcu oldular onlarda girmedi, doktorunuz çok pimpirik galiba
deno1 mutlugebeee bizimki doğunca ağlamamış ve solunum sıkıntısı çok varmış halada var bir türlü çıkamadı kendi nefes almayı beceremiyor iki dakika çıkardılar hemen morarmış her çocuk bir değil keske benimkide iyi olsaydı 😐
mutlugebeee Melek_29A evet canım belli olmuyor gerçekten ben gittiğimde 2 cm açılmam vardı kanala girmiş doğum başlamış nst de 220 lerde nabız görünce bebekte hemen aldılar strese girmiş dedi
Melek_29A mutlugebeee tamamen son dk ne olacagi belli olmuyor demek hayirlisi olsun da sağlıklı bir şekilde insaallah
mutlugebeee deno1 ah canım benim Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına al🙏🏼 Bende 13 gün bekledim küvöz yolu çok zor biliyorum ama orda iyiyse orda kalsın iyi olduktan sonra çıksın az daha sabret 😥